„Miért baj, ha gyerekpornót tart a gépén?” – kommentelőink legjobb beszólásai

Ezúttal olvasóink kerülnek a középpontba – illetve kommentjeik, hozzászólásaik. A 2015-ös év legjobbjaiból válogattunk.
Ezúttal olvasóink kerülnek a középpontba – illetve kommentjeik, hozzászólásaik. A 2015-ös év legjobbjaiból válogattunk.

Úgy döntöttünk, egy utolsó összeállítással még megörvendeztetjük olvasóinkat - ráadásul egy olyannal, amiben ők maguk kerülnek a középpontba, ugyanis szubjektív válogatásunk fókuszpontjába ezúttal a cikkek alatti kommentek kerültek. Őszinték leszünk: noha előfordul, hogy a hozzászólások során elszabadulnak az indulatok, sok vélemény csalt mosolyt az arcunkra cikkünk összeállítása közben.

A kommentek közül az egyik kedvenc kategóriánk egyértelműen a különböző szólás-mondások átírt, aktualizált (vagy épp félreértelmezett) verziói. A kategória első helyén megosztottan a következő két hozzászólás áll:

"Sötét, mint a nagy ágyú"

"Elsíbolt közpénzből könnyű verni a csalánt"

Másik kedvenc kategóriánk a kommentre komment típusú - azaz a különböző hozzászólásokra érkezett frappáns replikák. Íme a top 3:

"Komolyan, ezt a világot már csak egyhetes földrengés, cunamik, árvizek menthetik meg! Ez a világ már fertő!" Válaszreakció: "És jön a 4 napos karácsonyi összezárás..."

"Pénzéhes k**va." Válaszreakció: "Talán ismeri személyesen?"

"Van már pszochológiai megfelelője az állandó önfényképezgetésnek, és nyilvánosságra hozatalának?" Válaszreakció: "Igen, van. Az Amerikai Pszichiátriai Társaság a betegséget selfitis-nek nevezte el, amely a meghatározás szerint a kényszeres-rögeszmés vágyat jelent azért, az ember képeket készítsen saját magáról, s azt megossza a közösségi oldalakon. Szerintük a férfiak és nők így próbálják pótolni hiányzó önbecsülésüket."

És ugye vannak azok a kommentek, amik önmagukban is tökéletesen megállják a helyüket.

Tény például, hogy a hozzászólók közül a "naivitás-díjat" az az olvasó kapta, aki egy cikkünk kapcsán a következő kérdést tette fel: "Az miért baj, ha valaki gyerekpornót tart a gépén?" Nos, reméljük csak viccelt.

Egy másik BorsOnline olvasó, válaszként arra a kommentre, hogy mennyire jó nő Liptai, és Gesztesi sajnálhatja, hogy már nincsenek együtt, a következő frappáns magyarázatot adta: "Jóból is megárt a sok. A napi kaviár és lazac helyett néha jobb, egy józaftos kissé csípős lecsó 6 tojásból kolbásszal, házi kovászos uborkával, és utána 4 laza kisfröccs, majd egy jó cigi, hátra dőlés a kertben a diófa árnyékában. Ennyi."

Egy közkedvelt celebet pedig e szavakkal jellemeztek: "Én irigylem azért, mert annyi az általános műveltsége, intelligenciája, mint egy egy grillcsirkéé, mégis simán megszedte magát!" Azt persze nem árulnánk el, kiről volt szó, ezt mindenkinek a fantáziájára bíznánk.

Néha pedig egyszerűen nem tudjuk kielégíteni olvasóink információigényét. Egy cikkünknél például, ahol arról számoltunk be, hogy egy amerikai színész a színház pincéjébe csalta áldozatát, kivégezte, feldarabolta, majd sietett fellépni, azt hiányolták, hogy magáról a darabról miért nem írtunk. "Megint egy pongyola cikk, a színházról és a darabról miért nem szól a hír?"