Micsoda találkozás: most láthatta először édesapját a negyvenéves asszony

Hihetetlen történetről számolt be a CBS az idei apák napja kapcsán: egy Egyesült Államokban élő negyvenéves asszony ugyanis annak ellenére rábukkant soha nem látott apjára, hogy az esélyei - nos, hogy is fogalmazzunk - igencsak csekélyek voltak.

Jyll Justamond ugyanis a következő információkról rendelkezett apjáról: a férfi a hetvenes években egy Neary’s nevű bárban dolgozott a Palisades Parkban, New Jersey-ben, a neve pedig Al - és olasz. Ennyi - se több, se kevesebb. A bár - mondanunk sem kell - már régóta nem üzemel.

Jyllnek azonban óriási szerencséje volt: egy helyi Facebook-csoportban érdeklődve jelentkezett nála a bár egykori tulaja, aki - mit ad isten! - emlékezett a férfira. A 63 éves Al Annunziata utólag elárulta: noha anno Jyll édesanyja azt mondta neki, a gyerek nem az övé, ő mindig is kétkedett ebben. “Hosszú éveken keresztül ott volt ez az égető kérdés, ami sosem lett megválaszolva” - utalt arra, hogy legbelül érezte: a pici talán mégis az övé volt.

Azóta már egy apasági teszt is igazolta, hogy több mint 99 százalék, hogy Al Jyll édesapja - sőt, a közelmúltban az első személyes, megható találkozó is lezajlott. Apa és lánya először ölelhették meg egymást - négy évtized késéssel.

“Ez csak a kezdet. Innentől az életem része lesz” - jelentette ki a férfi, aki apák napjára egy igazán nagy ajándékot kapott: egy gyermeket. "Olyan, mintha mindig is ismertem volna" - mesélte az első találkozásról Jyll.