Megtalálták a Győrben eltűnt Rebeka holttestét

Rebeka testvérének Facebook-bejegyzése alapján a január végén eltűnt lány holttestét találhatták meg Győr közigazgatási területén szombaton délelőtt.
Rebeka testvérének Facebook-bejegyzése alapján a január végén eltűnt lány holttestét találhatták meg Győr közigazgatási területén szombaton délelőtt.

Szombaton kora délután az egyik legnépszerűbb közösségi oldalon jelent meg a hír, amit a január 25-én eltűnt Bödecs Rebeka testvére osztott meg: "Ma megkaptuk a hírt, amit bár sosem kaptunk volna meg. Megtalálták a testvérem holttestét." Ahogy azt a Bors is megírta, a 24 éves fiatal lány 2016. január 25-én távozott otthonából, azóta ismeretlen helyen tartózkodott.

A hozzászólás alatt egyre több részvétnyilvánító üzenet érkezik a profilra, amelynek profilképe közben feketére változott.

Őszinte részvétünk!OLDALUNK: www.facebook.com/eltuntekmegoszthatodCsoportunk:www.facebook.com/groups/eltuntmegoszthatodEmail:eltuntekmegoszthatod@gmail.com

Posted by Eltűnt emberekért-megoszthatod on Saturday, February 27, 2016


Az információval kapcsolatban a Kisalföld megkereste a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályát, ahonnan azt a választ kapták, hogy „2016. február 27-én délelőtt találtak egy női holttestet Győr közigazgatási területén”. (Az információk szerint Győrszentiván térségében).

Az elsődleges vizsgálatok kizárták az ön- és idegenkezűséget, így a rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a történteket.

Közben a rendőrség hivatalos honlapján található listán, amelyen az eltűnt személyeket keresik, már nem szerepel a győri lány neve, fotója és az adatai. Ez és testvére internetes üzenete sejteti a tragédiát.