Aktuális

Megszöktette 11 éves szerelmét a 15 éves fiú

B. B.

Létrehozva: 2019.08.10.

Két országon átívelő hajszát folytattak a hatóságok egy magyar kislány, a 11 éves N. Dorottya után. A gyereket egy 15 éves szlovákiai kamasz csalta magával, ő vette rá a lányt, hogy együtt lássanak világot.

Valóságos rémálomba csöppent csütörtökön a csepeli N. család, amikor féltve imádott kislányuknak, a 11 éves Dorottyának nyoma veszett. A gyereket egy 15 éves érsekújvári fiú, K. Krisztián csalta el otthonról, többen Szlovákiában jelentették a feltűnésüket.

Az interneten ismerkedtek meg

A két fiatal korábban a TikTok nevű alkalmazáson keresztül ismerkedett meg. Kapcsolatuk olyannyira elmélyült, hogy Dorottya édesanyja egyik nap ott találta a kamasz fiút a nappalijukban. 

– Egyszer már találkoztak, de az édesanyja pont hazaért – mondta a Borsnak Dorottya nagynénje, Brigitta. Dorka édesanyja, mikor meglátta a két gyereket, azonnal hazaküldte Krisztiánt, és el is tiltotta lányát a furcsa tinitől. Dorka azonban nem akarta megszakítani a kapcsolatot, telefonon érintkeztek. Még az sem állította meg őket, hogy Dorka szülei a lány telefonját is elvették. A fiú csütörtökön másodszor is eljött Dorkáért, aki ekkor már két piros bőröndbe összepakolva cuccait várta, és telefonját, iratait hátrahagyva megszökött a fiúval. Egy utolsó kamerafelvételen még ugyan feltűnt a pakkokkal, de kétségbeesetten hazarohanó édesanyja már csak lánya hűlt helyét találta, Krisztián pedig még közösségi profiljait is törölte a szökés után. 

Pedofilok vadászterülete

A TikTok egy, a fiatalok körében népszerű telefonos alkalmazás, amelyen rövid videókat tehetnek közzé a felhasználók, és elsősorban a kreativitásra épít. Azonban többek szerint a letöltők között megszaporodtak az idősebb, fiatalokra vadászó pedofilok is, akik ezen keresztül cserkészik be áldozataikat.

Plakátoltak a szlovákoknál a szülők

A család a magyar rendőrséggel együtt nagy erőkkel kutatták Dorottyát, a szülők pedig azonnal kiutaztak Szlovákiába, hogy a helyszínen próbáljanak lányuk nyomára bukkanni.

– A szülők a fiú iskolájába is elmentek, ahova csak lehet, plakátokat tettek, a helyi hatóságokat is felkeresték – mondta az aggódó nagynéni. A hajszába a helyi taxisok is beszálltak, nekik is megmutatták a kislány fotóját, míg a nagynéni a moteleket kereste fel, és figyelmeztette őket Dorottya eltűnésére, délután már a szlovák hatóságok is nagy erőkkel keresték a gyerekeket.

Az eset végül szerencsésen végződött: Dorkát tegnap egy pécsi vonaton találták meg. Kiderült, hogy szerelme rávette, együtt lássanak világot, a kislány ezért csomagolt be olyan sok holmit.

– Édesanyja ment érte Szlovákiából. Nagyon boldogok vagyunk. Már csak szeretnénk látni, hogy épségben van, és megölelni őt – mondta az izgatott, de boldog nagynéni.  

Budapestig jutott el a kalandvágyó német fiú

Budapestig jutott el a kalandvágyó német fiú Egészen Budapestig jutott egy 12 éves német kisfiú. Alexander W. a német-francia határ melletti Kenzingenből indult, majd egy napos berlini városnézés uátán pattant a vonatra. Bár egyedül utazott, senkinek nem tűnt fel, csak a magyar zsaruk szúrták ki éjjel a Keleti pályaudvaron egyedül csellengő Alexet, aki állítása szerint csak látni akarta Budapestet. A gyereket épségben hazajuttatták a szüleinek.

Hátsó szándékkal közeledhetnek

A gyerekekre számtalan helyről leselkedik veszély az online térben.

– Egy gyerek megvezethető, becsapható és befolyásolható – mondta a Borsnak Makai Gábor szakpszichológus – Viszont már a világ felé is nyitni kezd, érdeklődik a másik nem iránt, elkezdi felfedezni a saját testét, beindulhatnak fantáziák, már érdekli, mint mondanak róla a fiúk, odafigyel az öltözködésére. A kora serdülő kor határán jó érzés megélni nekik azt, hogy rajongás tárgyai. Fontos, hogy ez náluk még nem a szexualitásról szól, hanem a kíváncsiságról és az önbecsülésük építgetéséről. Ezt azonban egy olyan ember kihasználhatja, akinek lehetnek hátsó szándékai is, akit már más vezérel, mint egy kíváncsi kislányt – magyarázta a szakember. – A virtuális tér olyan hely, ahol nagyobb valószínűséggel hálózható be valaki vagy verhető át, mivel nem vagyunk jelen, csak az írás marad, így sok lódítás átmegy a rostán. A gyerek sokszor észrevétlenül sodródik bele egy jó manipulátor csapdájába – figyelmeztet Makai Gábor

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27386_resized.jpg?avcount=1713963311
origo.hu

Magyar Péter baklövésén röhög az internet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17149931_auto_resized.jpg
life.hu

Borzalmas jövőt vetít előre az épület, amiben 20 ezer ember él együtt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157996_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Bognár György a nagyképűség mellett arról is beszélt, akarja-e a Fradit

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157932_auto_resized.png
metropol.hu

Így változtak a Házasság első látásra szereplői

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157014_auto_resized.jpg
hirtv.hu

A Fidesz-KDNP rendkívüli testületi ülés összehívását kezdeményezte a XVIII. kerületben a Koppenhága-ügy miatt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27391_resized.jpg?avcount=1713963311
origo.hu

Szabó Zsófi kapta Ördög Nóra sikerműsorát

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157967_auto_resized.jpg
travelo.hu

Videó: Öt varázslatos görög sziget, melyek mindegyike más-más élményt kínál

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27354_resized.jpg?avcount=1713963311
origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17150605_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Fényképes bizonyítékot hozott a jövőből egy időutazó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156374_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Azt hittem, másnapos vagyok” – Viszketés jelezte, hogy rákos lett a fiatal férfi

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158452_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„34 évesen rákot diagnosztizáltak nálam, mert figyelmen kívül hagytam egy kínos tünetet”

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/77QRqHkkmmuF0DtZdXHGjDbLVd1Rdd15Zl1PLKolGu0/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzY4NGFhYTc5ZTZlMjQ5Nzg5NGIzZjUzYTcwYjNlYjE5.jpg
Gyász

„Zsuzsi volt a legkiválóbb tanítványom” – egyetemi évek vártak a bakancslistás lányra

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/y-hkqrD9dfxH2X-iPEDLAF9i6gfpXCOX-pjYpdmstVQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2UxMjg3YmU3YzY3OTQ5ZDNiOGRkMThjNmNjNGUxMjI4.jpg
Patkánytámadás

Dráma Ócsán: Ijesztő elváltozást találtak a patkány által megharapott kisbaba szervezetében