Aktuális

Megrontotta osztálytársnőjét a nyolcéves Sanyika

Munkatársunktól

Létrehozva: 2016.10.12.

Óriási felháborodás söpört végig Gödöllő egyik általános iskolájában egy harmadikos fiú miatt. Információink szerint többször megalázta lány osztálytársait: volt, akinek a bugyijába nyúlt, máshoz a nemi szervét dörgölte. A szülők tanácstalanok.

Mit mondjak a kislányomnak, aki zokogva jön haza? Hogy többször nem történik meg? Minden reggel félve indul el, egy nyolcéves gyereknek szeretnie kellene iskolába járni, nem rettegni – fakadt ki a Borsnak az egyik édesanya. Több szülőtársával állítja: a gödöllői Hajós Alfréd Általános Iskola egyik harmadik osztályos diákja rendszeresen megalázza társait, a lányokat zaklatja. 

Lapunkhoz két döbbenetes eset is eljutott: a nyolcéves kisfiú – akit cikkünkben Sanyinak nevezünk – szeptember 29-én négy kislány előtt letolt nadrággal mutogatta magát. Ebéd után már ennél is továbbment, kergetni kezdte a lányokat az udvaron: a fenekükhöz dörzsölte az ágyékát. Három osztálytársában is cinkosra talált. Az egyik lányt leteperték, lefogták, majd lehúzták róla a nadrágját és bugyiját. – Az előbb említett kisfiú kétszer belenyúlt a zokogó kislány nemi szervébe, majd nevetve otthagyta a földön – áll abban a levélben, amelyet a felháborodott szülők a tankerületnek küldtek. A levél egy tíz nappal korábbi esetet is említ, amikor a fiú az uszodai öltözőben egy osztálytársa fenekébe tette a nemi szervét.

Csípős

Tizenegy évesen hihetetlen boldog voltam, amikor a lány hagyta, hogy megfogjam a kezét. De a mai gyerekekkel mi van? Harmadikban már az első csoportos nemi erőszakot is elkövetik? Huszti Zoltán

– Rendkívüli szülői értekezletet hívtak össze, amin nem mondták el, mi történt. Ott voltak a kisfiú szülei is, akik végig rezzenéstelen arccal, csendben lapítottak. Az igazgatónő megkérdezte, mit várunk tőle? Fogalmunk sincs, miért védenek egy gyereket 29 másikkal szemben – értetlenkedik az anya, hozzátéve: rendőrségi eljárást kellett volna indítani, mert bár a tettesek gyerekek még, de súlyos szexuális bűncselekmények gyanúja merült fel.

A Bors megkereste az érintett iskolát. Az igazgatónő, Zmák Ju­lianna a felmerült eseteket nem tagadta, de határozott hangon közölte: nem kíván nyilatkozni. – Nem a média dolga, hogy ilyen ügyek után nyomozgasson, én védem a gyerekek jogait – mondta feldúltan, majd bontotta a vonalat.

A Bors négy szülővel beszélt, akik egyaránt úgy vélik: az iskola tett ugyan lépéseket, de valódi megoldást nem keresett. Az igazgatónő jelezte a történteket az iskolarendőrnek, az iskolavédőnőnek, és a hat közvetlenül érintett gyermekkel pszichológus is foglalkozik. Az egyik kislány érthető módon sírva fakadt a ­beszélgetésen, nem tudta folytatni a válaszadást. Eközben a renitens gyermeket másik osztályba helyezték. A szülők ezzel azonban nem érik be, hiszen a bűnismétlés szünetben vagy az órák után bármikor megismétlődhet. 

A hétvégén Sanyika édesanyja és édesapja az érintett osztály szülői Facebook-csoportjában megszólaltak. Hosszas nyilatkozatban utasították vissza a vádakat, szerintük gusztustalan, gyűlöletkeltő támadás áldozatai. 

– Nyolcéves, igen aktív, érdeklődő, okos fiúcska, szeret feltűnni, viccesnek mutatni magát, ahogy kortársai. A fiam nem tudja, mit jelent ez a játék, megmutatták, mit kell csinálnia, megtette, mert játéknak gondolta – írták. 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156624_auto_resized.jpg
origo.hu

Amerikai hírszerzők szerint Ukrajna összeomlásával lesz vége a háborúnak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27376_resized.jpg?avcount=1713923412
origo.hu

Egyre többen halnak meg szex közben, és már kezdik sejteni, miért

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156414_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17153858_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Elájult a román utazóblogger attól, amit Magyarországon látott

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157031_auto_resized.jpg
ripost.hu

Elképesztő örömhírt jelentett be Szabó Zsófi

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17152307_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Eddig szidták érte, most fél Európa Magyarország útját választotta

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27374_resized.jpg?avcount=1713923412
origo.hu

Fejjel lefelé mutogatja a hatalmas melleit Sydney Sweeney - fotók

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155579_auto_resized.jpg
travelo.hu

Különleges, ám rendkívül mérgező növény nyílik a Hortobágyon és erdeinkben

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27354_resized.jpg?avcount=1713923412
origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713923412
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17150605_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Fényképes bizonyítékot hozott a jövőből egy időutazó

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/S-Xof8J-ele3PmKh94y3uwJQll5dPY69Jn-M9SHcDP8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2U2ZWIxZWRjOWRlMTRhNTZiNWVkYWMyMTJkYzJkYTZk.jpg
Borzasztó

Dráma Bács-Kiskun vármegyében: terhes édesanyjukkal együtt mentették ki a három pici gyermeket

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/z3e30O1hGjk-YN5kqi9M1ktXNtosyE6BFUzaxoPwoNk/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzgyMzczZjg5M2IxODQ3ODE5NzQ4NTJhYTUwNjFjMDY0.jpg
Sokkoló

„Azt hittem, másnapos vagyok” – Viszketés jelezte, hogy rákos lett a fiatal férfi