Megrázó dolgokat tett nőjével, mert azt hitte, megcsalják

A férfi és szerelme mindössze egy hónapot voltak együtt, de a válogatott kegyetlenségekből így is bőven kijutott a szerencsétlen lánynak.
A férfi és szerelme mindössze egy hónapot voltak együtt, de a válogatott kegyetlenségekből így is bőven kijutott a szerencsétlen lánynak.

A napokban sikerült vádat emelni a Wisconsin államban élő Dylan VanCamp ellen, miután kiderült, alig egy hónap alatt többször is brutálisan megkínozta meg nem nevezett barátnőjét. A 22 éves férfit téveszmék kínozták és azt hitte, hogy szerelme már a rövidke románcuk elején fűvel-fával megcsalja őt, ezért válogatott módszerekkel próbálta elérni, hogy a nő bevallja a semmit.

A Milwaukee Wisconsin Journal Sentinel szerint VanCamp a katonaságnál is ismert a "waterboarding" nevű kínzási technikát alkalmazta rajta, ami abból állt, hogy párja arcát kendővel letakarta, majd a rongyra vizet öntött. Így ha a szerencsétlen lány lélegezni próbált, csak folyadék jött át a kendőn, ami a fulladás érzetét okozta, és ezáltal pánikot keltett benne.

– A nő egy másik férfivel beszélgetett Facebookon, akit már évek óta ismer, de sosem volt semmi közöttük. A vádlott ezen annyira felidegesítette magát, hogy többször is megütötte a sértettet, majd vízzel kínozgatta. – idézi a The Smoking Gun a vádiratot.

Később kiderült, hogy VanCamp már korábban többször volt túl agresszív, egyszer filmnézés közben minden előjel nélkül egy villát döfött párja karjába, máskor pedig egy csípőfogóval a kezében próbálta vallomásra bírni őt.

A férfit március 16-án hallgatják meg először a bírák, és szinte már most biztos, hogy évekre rácsok mögé küldik.