Megölt lány Borsodnádasdon: nem kértek bocsánatot Csenge gyilkosának rokonai

Hófehér ruhába öltöztetve, fehér koporsóban temették el a Borsodnádasdon megölt K. Csengét. Az összetört család mellett rengetegen kí­sérték utolsó útjára a tragikus végű fiatal lányt, kivéve a gyilkossággal gyanúsított B. Roland szüleit. Csenge családja nem vádolja lányuk gyilkosának családját, de mint elmondták, néhány együttérző szó jót tett volna háborgó lelküknek. Gyula, Csenge bátyja megtörten mesélt a Borsnak gyászukról.

Csengét meztelenül dobta egy vízelvezető aknába a gyilkosa. Bántja a családját, hogy a tettes rokonai nem fejezték ki részvétüket

Mi történt?

A 17 éves borsodnádasdi Csenge meztelen holtestét a helyi katolikus templom melletti vízelvezető aknában találták meg. Roland a beismerő vallomásában elmondta: a gyilkosság napján nagy mennyiségű alkoholt és herbálos cigarettát fogyasztott. A fiút harminc napra előzetes letartóztatásba helyezték. Jelenleg még nem tudni, hogy a lány miért volt meztelen, de úgy tudjuk, hogy szexuális erőszak gyanúja nem merült fel.

– Tudjuk, hogy nem a fiú családja tehet arról, ami történt a mi szeretett Csengénkkel, ennek ellenére azt gondoltuk, részvétet nyilvánítanak – kezdte Gyula. – Ha mást nem is, de legalább egy bocsánatkérő levelet küldhettek volna nekünk. Roland családjára nem haragszunk, bár elterjedt, senki sem fenyegette meg őket. Magunkkal, a gyászunkkal vagyunk elfoglalva, édesanyám még mindig borzalmas állapotban van, képtelen feldolgozni a feldolgozhatatlant.

Roland beismerte a gyilkosságot. Az indíték még kérdéses