Megjátszotta a halálát, hogy megússza a randit

A 29 éves nő inkább úgy tett, mintha meghalt volna, csak hogy ne kelljen elmennie egy borzalmasnak ígérkező randira.
A 29 éves nő inkább úgy tett, mintha meghalt volna, csak hogy ne kelljen elmennie egy borzalmasnak ígérkező randira.

A brit Ann Gray kétszer is randizott egy férfivel, akivel egy online társkereső oldalon találkozott, mire a harmadik alkalommal meghívta ebédre is. Később azonban meggondolta magát.

Amikor megpróbálta finom célzásokkal lekoptatni a pasit, egyértelmű volt, hogy a férfi nem veszi a lapot. - Továbbra is üzengetett nekem. Egyik nap pedig ezt az üzenetet kaptam: "Azt hiszem ma kell randiznunk! 30 perc múlva a házad körül leszek!" - mesélte Anna. Ekkor döntött úgy, hogy drasztikus lépést tesz.

Megkérte a húgát, hogy írjon egy üzenetet a férfinek, amelyben az volt, hogy Ann valamilyen furcsa betegséget kapott el és kórházba került. Pár nappal később a pasas ment volna a kórházba látogatni, már az épület előtt állt és be szeretett volna menni, mikor azt az üzenetet kapta, hogy "Sajnálom, a múlt éjjel örökre elvesztettük őt", írja az Emirates 24/7.

Erre már nem érkezett válasz, de pár hónappal később újra összefutottak a társkeresőn. Ekkor a felültetett lovag egy szörnyű üzenetet küldött Ann-nek. Nem hibáztatom, de tényleg. Nagyon is élek, ő pedig azt hitte meghaltam - mondta a lány.