Megfulladt egy tojástól a fogyókúrás klubból hazatért 14 éves

Egy 14 éves kislány megfulladt egy ecetes tojástól. Mindez csak pár órával azután, hogy a lány hazaért a fogyokúrás klubból. Anna Sexton 139 kilós volt, évek óta hiába próbálkozott fogyni, ezért járt a csoportba is. Tavaly leadott pár kilót, de sajnos vissza is hízta mostanáig.

Szokása volt éjszakánként lelopózni a konyhába, hogy felfalja az ecetes tojásokat. Anélkül, hogy megrágta volna őket, csak lenyelte.

De június 4-én szerencsétlenül járt. Éppen hazatért nagyszülei otthonába az iskolai fogyókúrás csoportról, amikor késő délután egy tojás a torkán akadt.

Percekkel azelőtt, hogy a vécén összeomlott a nagypapájának még elmondta, hogy nem kap levegőt. Megpróbálta a nagyapja újraéleszteni már a mentősök kiérkezése előtt is, akik azonnal elindultak vele a kórházba. Az odavezető úton a mentősök próbálták megtisztítani a légútját, de ekkor leállt a lány szíve is, és nem tudták újraéleszteni.

A halála után elindított vizsgálat szerint a lány aznap nagyon keveset evett, csak fogyókúrás shake-et és csirkefalatokat fogyasztott, ezért eshetett olyan nagy hévvel neki a kedvenc tojásainak. Pár pillanattal később már fulladozott - számolt be a vizsgálat eredményéről az SWNS.com.