Megdöbbentő: kerekesszékes örömlány kínálja bájait

Meglepő hirdetésre bukkant a Bors az interneten. A leírás szerint egy kerekesszékes hölgy kínálja a bájait pénzért. Természetesen felhív­tuk a megadott telefonszámot, kíváncsiak voltunk, hogy a hölgy csupán marketingfogásként hirdeti magát kerekesszékes prostiként – telített a szexpiac – vagy valóban mozgássérült.

Harmadik hívásunkra fel is vette a telefont a hirdető, aki nyugodt, kedves hangon válaszolt a kérdéseinkre.

A hölgy fotóval hirdeti a szolgáltatását, ő az egyedüli kerekesszékes a szexpiacon

–Igen, valóban mozgássérült vagyok – kezdte, majd a részletekbe is beavatott minket. – Erotikus szolgáltatásról van szó egy kis apró különbséggel. A fogyatékosságom miatt nem vállalhatok mindent. Lehetnek persze extrakérések, de ezeket majd személyesen megbeszéljük.

A Prostituáltak Érdekvédelmi Egyesületének sokat megélt elnökét, Földi Ágnest kérdeztük a témával kapcsolatban, aki elmondása szerint még sosem találkozott ilyen esettel.

– Olyanról tudunk, hogy mozgáskorlátozott férfiak járnak örömlányhoz, de a mozgássérült szexmunkás nekem is újdonságot jelent – így Földi Ágnes.

Az elnöknő szerint a hölgy igazat mondhat, bár kétségtelen, sokan próbálkoznak hamis hirdetésekkel.

– Sokan egyetemistának ál­cázva próbálják eladni magukat, pedig a koruk alapján jócskán távol állnak tőle. Persze a helyszínen minden kiderül…