Megdöbbentő fotóval tudatta: 953 nap küzdelem után teherbe esett

Megrendítő képpel adta a világ tudtára a pár: közel 1000 nap küzdelem után babát - pontosabban ikreket - várnak.

Megrendítő képpel adta a világ tudtára a pár: közel 1000 nap küzdelem után babát - pontosabban ikreket - várnak.

Manapság egyre nagyobb divat, hogy a szülők különleges, keatív módon tudassák szeretteikkel, hogy bővül a család. A texasi Houstonban élő Lauren és Garyt Walker is sokáig gondolkodott, míg végül egy olyan fotóval rukkoltak elő, ami láttán garantáltan többeknek leesett az álluk.

A szerelmesek ugyanis egy injekciós tűkkel körbevett babaruha-párt ábrázoló képpel tették közzé a hírt: 953 nap küzdelem után végre gyermeket várnak - méghozzá ikreket. "Megérte várni... és várni, és várni, és várni..." - olvasható a két ruhácskán - nem véletlenül.

Lauren az elmúlt közel 1000 napban ugyanis gyakorlatilag mindent megtett, hogy anyává válhasson: számos mesterséges megtermékenyítési programban vett részt, átesett több gyógyszeres kezelésen, korrekciós műtéten, és több mint 452 injekciós kúrán, hogy teherbe essen. A kezelések alatt használt tűi láthatóak a fotón is...

"Amikor a fényképet készítettük, meg kellett állnom. A kezem elkezdett remegni és nem kaptam levegőt. Leültem, néztem a két babaruhát, az injekciós tűket és csak sírtam. Nem azért, mert szomorú voltam, hanem mert ez jellemezte az életem utolsó két és fél évét. Rengeteg fájdalmat, reményt és félelmet idéz fel minden egyes tű. Mindegyik egy újabb napról, egy újabb útról, egy újabb érzelemről mesél" - írja posztjában a leendő anyuka.

A boldog, izgatott szülők augusztusra várják a kis Duke és Diana Walker-t.