Megállíthatatlanul növekszik a rákos fiú szeme

Sokkoló látványt nyújt a 20 éves thaiföldi Chokchai Khonkaew arca, azok után, hogy a rák agresszíven növekedni kezdett a szemüregében - írja a Mirror. A fiú tavaly tavasszal érezte először, hogy nincs minden rendben a szemével. “Enyhe irritációt éreztem a bal szememben, de nem gondoltam semmi rosszra” – mondta az első éves egyetemi hallgató.

Képekért ide kattintson. Csak erős idegzetűeknek!

Mivel nem múlt a viszketés, elment a háziorvosához, aki felírt egy gyógyszert számára, ami sajnos nem segített rajta, ráadásul a másik szeme is viszketni kezdett. Mivel szülei jó anyagi körülményeket közt élnek, jó szakembert könnyen szereztek a számára. Miután a tartományban kimerítették a lehetőségeket, a fővárosba mentek - Bangkokba - és ott a legjobb szakemberekhez próbáltak segíteni rajta. Állapota azonban tovább romlott, majd elvesztette a látását.

Ráadásul a kemoterápia és sugárkezelés ellenére sem lett jobban, ezért a szülők úgy döntöttek, hazaviszik és ősi, népi gyógymódokkal próbálkoznak nála, és még imádkoznak is. Két hónap után a szeme állítólag kevésbé duzzadtak és nem gyulladtak.