Még egy aljasságot tettek a tinilánnyal, miután megerőszakolták

Az eszméletlen és alulöltözött áldozat majdnem meghalt, annyira kihűlt a teste.
Az eszméletlen és alulöltözött áldozat majdnem meghalt, annyira kihűlt a teste.

Három, vele nagyjából egykorú fiú megerőszakolt egy 14 éves lányt egy lakásban. Miután végeztek vele, úgy, ahogy volt, lengén öltözötten kidobták a farkasordító hidegbe.

Az eset az észak-német nagyvárosban, Hamburgban történt, két erőszaktevő, egy 14 és egy 16 esztendős fiú, továbbá egy 15 éves lányhaverjuk is már előzetesben van. A szexuális erőszak mellett emberölési kísérlettel és azzal párhuzamosan elkövetett súlyos testi sértéssel is gyanúsítják őket.

Az eset még februárban történt, de most adott róla hírt a Bild. Hatan alkoholizáltak egy lakásban: négy szerbiai származású fiú és két lány. A későbbi áldozat annyira berúgott, hogy teljesen kiütötte, eszméletlenre itta magát. Ekkor vetette rá magát a társaságból három srác, a másik lány, aki szintén a rendőrség vendégszeretetét élvezi, pedig videóra vette a telefonjával a szexuális jellegű történéseket.

Végül, miután kiélvezkedték magukat rajta, fogták az eszméletlen tinit, és úgy, ahogy volt, kidobták a hátsó udvarra. Hajnali fél hat volt, odakint repkedtek a mínuszok, úgyhogy életveszélyesen ki volt hűlve, amikor beért vele a mentő a kórházba. Annyi szerencséje legalább volt a borzalmak sorozatában, ami megesett vele, hogy nem halt bele. A nemi erőszakból semmire se emlékszik.

A társaság másik két tagját, egy 16 és egy 21 éves fiatalembert még körözi a rendőrség.