Aktuális

Már több mint tíz éve lufikkal szexel a fiatal nő

Bors

Létrehozva: 2018.12.14.

<p>A 31 éves német nő szerint elképesztően izgató a tudat, hogy akár ki is durranhat alatta az egyik.</p>

Bizonyára sokan sokféle fétisről hallhattak már, de azt valószínűleg valamennyien ismerik, mikor a férfiak hihetetlen izgalommal fogadják a pucér női lábakat. Hasonló izgatottság töltheti el a 31 éves Maggy BerLoont is, ha egy léggömb kerül a kezei közé.

A Németországban élő fiatal nő körülbelül tíz éve kezdett kísérletezni a lufikkal, miután találkozott Jan nevű férjével. Azóta nemcsak felvállalja vágyait és érzelmeit a léggömbökkel kapcsolatban, még egy lufikat gyártó cég vezérigazgatójává is vált. Elmondása szerint azzal, hogy a nyilvánosság elé állt, szeretné a hozzá hasonló lufifetisisztákat támogatni annak érdekében, hogy ne érezzék magukat furcsának, vagy akár csak magányosnak.

Maggy elmondta, hogy lufik iránt többféleképpen is lehet szexuális érzelmeket táplálni. A mérettől is a textúrától függően minden léggömb kiválóan alkalmas szexuális játékszerként való alkalmazásra, és a férjével folytatott szexuális aktus közbeni harmadik szereplő betöltésére is. A választék tárháza határtalan: bulikra készült csörgősebb anyagúak, hatalmas, masszív termetűek, és a teljesen átlagos lufik is megfelelőek vágyai kielégítésére.

– Azt gondolom, hogy egy lufifetisiszta számára az anyag, a forma, a külső, az tapintás, a szín, a rugalmasság, és az elektromosság mértéke a legizgatóbb, amit ez a rendkívül sebezhető tárgy képes adni – részletezte Maggy – Általában az a legérdekesebb, amikor játszhatunk a lufikkal, dörzsölgethetjük őket, és persze amikor szexelünk velük, vagy éppen rajtuk.

A fiatal nő azt is elárulta, hogy sok léggömbkedvelő azt imádja, ha nézheti, ahogyan valaki szexin játszik egy levegővel teli gömbbel. Mint kiderült, gyakorlatilag határtalan lehetőség tárul a lufifetisiszták elé: minden csak az illetőn és a szexpartnerén múlik.

– Azt gondolhatnánk, hogy vannak szabályok, de ez egyáltalán nem igaz. A legjobb része az egésznek az, hogy a lufi bármikor kidurranhat – legyen az szándékos pukkasztás, vagy véletlen baleset – vallotta be a nő.

– Ezek az izgalmas dolgok akkor is érdekesek lehetnek, ha az ember nem rendelkezik lufifétissel. Szerintem mindenkinek fel kéne fedeznie a legbelsőbb önmagát, hogy kideríthesse a legmélyebb vágyait – persze mindezt anélkül, hogy valaha szégyellné azt. Az egész arról szól, hogy a lehető legteljesebb életet éljük, még ha különcségről is van szó. Ez teljesen rendben van – persze mindaddig, amíg ez a valami legális és senkinek sem esik miatta bántódása.

Maggy elmondta azt is, hogy ha mesél furcsa fétiséről, az emberek gyakran nevetnek rajta, vagy csak egyszerűen képtelenek őt komolyan venni. A nő elismeri, hogy egy szinten szórakoztató a dolog, ám reméli, hogy ez nem tart vissza másokat hasonló vágyaik felvállalásában.

– Sokan meglepődnek a dolgon, és feltesznek egy tucat kérdést, mivel sosem hallottak ilyesmiről. Vannak olyanok is, akik először komolyan vesznek, majd elkezdenek kuncogni, hülye lufis poénokat sütnek el, vagy más bizarr fétiseket hoznak fel. Szerintem ők azok az emberek, akik bizonytalanok szexualitásukkal kapcsolatban, és hasonló fétis elrejtésével küzdenek – tette hozzá Maggy.

A nő reméli, hogy furcsa fétisének felvállalása inspirál majd másokat is, és többé nem lesz tabu az ilyesmi. Szeretné, ha az emberek felhagynának az ítélkezéssel, és megtanulnák elfogadni önmagukat és másokat is megfelelő toleranciával és tisztelettel.

Maggy nemrég osztotta meg Instagram-oldalán, hogy kisbabát vár, de azt sajnos nem árulta el, hogy a fogantatáshoz volt-e köze léggömbnek.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17056881_auto_resized.png
origo.hu

Így lett Magyar Péterből udvari bolond

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26124_resized.jpg?avcount=1710820820
origo.hu

Indulhatnak a NATO-csapatok az orosz határ közelébe

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17053421_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Teljesen kiborult a lottónyertes: „Soha többé nem játszom ezt a játékot”

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17060931_auto_resized.jpg
vg.hu

Brit királyi család: nagy bejelentést tehetnek Katalin hercegnével kapcsolatban

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17054676_auto_resized.jpg
ripost.hu

„Kis kék manó” - megmutatta édes kisfiát Szinetár Dóra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17058909_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Reuters: Oroszországgal való viszonya miatt a NATO figyelmeztette Magyarországot

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26127_resized.jpg?avcount=1710820820
origo.hu

Újabb hatalmas botrány Harry herceg körül, milliókat követelhet a pornós domina

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17058774_auto_resized.jpg
travelo.hu

Videó: Hogyan tudnak a 100 tonnás repülők leszállni az Antarktisz jegén?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/25922_resized.jpg?avcount=1710820820
she.life.hu

A felfázás mögött több van, mint gondolnád ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17058118_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Tóth Andit kirúgták, Szikora Robi sietett a segítségére

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/25962_resized.jpg?avcount=1710820820
life.hu

Kommunikálj nyíltan és őszintén: ne hagyd, hogy emiatt tönkremenjen a párkapcsolatod (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17060821_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Hol itt az igazság?" – teljesen összetört az oroszlányi horrorbaleset áldozatának fia

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/8SsdigFoBySUMTTv8HLW_9OhGRou68xPpwNtw64iI98/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2Y4ZGVhYTc3ZmYyODQ4YTc5MzdkYjAzOTg5M2U1YWFl.jpg
Rendőri jelentés

Magyar Péter a feleségével "agresszív, megfélemlítő, fenyegető" volt

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/5SPCSpnha1d6tQGH9XXC7XnMvl9Xxqv5np7FeuW5-64/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2IzNjcyZWNiYTc5ZDRlYmQ4MTBjNDdlMzY2YjA5ZTBj.jpg
Gyász

"Hol itt az igazság?" – teljesen összetört az oroszlányi horrorbaleset áldozatának fia