Lopni akart a szépségkirálynő Smirnoff vodka örökös

A 34 éves Marinika Smirnova a bíróságon felel azért, mert a vád szerint lopni próbált az iparmágnás volt férjétől. 2000 font, azaz 750 ezer forint értékben tervezett társával, a 28 éves Robin Murray-jel ellopni ingóságokat Sergi Windsor londoni otthonából.

❤️ the one and only !!!!???

Marinika Smirnova (@marinikasmirnov) által megosztott bejegyzés,

Pedig Smirnováról azt gondolnánk, van mit a tejbe aprítania, modellkedik, volt 2008-ban Oroszország Szépe, és egyben ő a Smirnoff vodka örököse. Egyébként olyan sztárokkal van közös képe közösségi oldalain mint például Johnny Depp vagy Jonathan Rhys Meyers.

A vád szerint Murray azzal jelent meg tavaly májusban Windsor házában, hogy bírósági végrehajtó, és le kell foglalnia két Apple laptopot, egy tévét, egy órát, egy nyomtatót és egy hangrögzítőt. Mindezt oylan dokumentumokkal próbálta alátámasztani, amelyek arról szóltak, hogy Smirnova a bíróságon pert nyert volt férje ellen, és ezért pénzt kell neki fizenie.

❤️

Marinika Smirnova (@marinikasmirnov) által megosztott bejegyzés,

Smirnova leszármazottja Pierre Smirnoffnak, aki a Smirnoff vodkát gyártó vállalatot alapította Moszkvában még 1818-ban.

A 2008-as szépségkirálynő egyébként nem ismeretlen a brit tévénézők előtt, szerepelt a „Meet The Russian” (Találkozz az oroszokkal!) című valóságshow-ban, amely egyfajta Édes élet volt az Egyesült Királyságban élő gazdag oroszok szereplésével.

A csalással vádolt nő – akit óvadék ellenében szabadlábon védekezhet – ellen a következő hónapban hoz döntést a bíróság, írta a Sun.

🐯my Tiger

Marinika Smirnova (@marinikasmirnov) által megosztott bejegyzés,

Bio я❤️

Közzétette: Marinika Smirnova – 2015. február 2.