Lemetszett szeméremajkaiból készített nyakláncot ez a nő – videó 18+

Egy ékszer viselője általában a személyiségéhez jól illő darabot választ, hogy ezzel is kifejezhesse egyéniségét. A 28 éves modellből lett divatblogger olyannyira szeretné megmutatni valódi énjét a világnak, hogy a házilag készített nyakláncához saját szeméremajak darabjait használta fel.

Tracy Kiss 2016 végén átesett egy kisajak plasztikán, mivel az orvosok egy cisztát találtak nemi szervén, ami a folyamatos dörzsölődéstől alakulhatott ki. A műtét előtti és utáni állapotot is alaposan, képekkel dúsan megspékelve dokumentáló nő, aki egyébként a spermából készült arcmaszkjairól is híres, egy még tőle is szokatlan ötlettel állt elő.

Kiss elhatározta, hogy a levágott részeit megőrzi, tartósító folyadékba helyezte őket, és egy kis üvegcsében a polcra tette a szeméremajkainak eltávolított részét. A két gyermekét egyedül nevelő nő később úgy döntött, nyakláncot készít belőlük, hogy mindig emlékezzen az átélt fájdalmakra, és hogy ezzel adjon erőt azoknak, akik hasonló problémákkal küzdenek.

A nő a brit Metronak számolt be arról, hogy sajnálatos módon a tartósító folyadék kicsit megszürkítette a darabkákat, így a csillámporhoz kellett nyúlnia, amiben aztán alaposan meghempergette őket, hogy végül elkészülhessen a nagy mű. Kiss egyébként a korábban kiszedett mellimplantátumait is elrakta emlékbe.