Lemészárolta a családját, majd hívta a zsarukat - videó

Brutális gyilkossági helyszínre riasztották a hatóságokat vasárnap hajnalban.
Brutális gyilkossági helyszínre riasztották a hatóságokat vasárnap hajnalban.

A floridai Fort Myers rendőrségére vasárnap hajnali negyed ötkor futott be a 27 éves Patrick Carlopoli hívása. A férfi közölte: lemészárolta a családját. A kiérkező zsaruk a ház előtt találtak rá Carlopolira, aki csak annyit mondott: „Ott vannak...” - mutatott a lakás felé.

A helyszínelők szeme elé egy horrorfilm brutális részletei tárultak. A hálószobában a férfi 37 éves barátnőjét, Tammy Modlint, és annak 16 éves lányát, Montanát találták meg - mindkettejüket lelőtték. Egy másik szobából pedig a pár 3 éves kislánya, valamint a család kutyája került elő. Őket halálra késelte a gyilkos.

Patrick Carlopolit azonnal letartóztatták.

„Gyakran mondom, hogy a mi szakmánkban bármi megtörténhet. És ami megtörténik, az sokszor előreláthatatlan, megakadályozhatatlan és felfoghatatlan. A vasárnap hajnali eseményekre mindhárom fokozottan igaz - és a hangsúly most a felfoghatatlanon van” - nyilatkozta Mike Scott seriff.

A szomszédokat ugyancsak sokkolták az események, ugyanakkor többen úgy érzik, a dolog talán megakadályozható lett volna. A kislányt ugyanis gyakran látták kifelé bámulni az ablakon - és a tekintete mindannyiszor vészjósló volt. „Látszott rajta, hogy valami nincs rendben. Mindig ugyanazt a pizsamát viselte, a haja pedig kócos volt. Koszosnak tűnt” - emlékezett vissza az egyik szomszéd, hozzátéve, hogy ha akkor értesítenek valamilyen hivatalos szervet, talán az áldozatok még ma is élnének - számolt be a brutális esetről a Wink News.