Lehetetlen dolgot találtak a részegen balesetet okozó nő melltartójában

A 39 éves Amy Rebello-McCarthy jópár leveles ládát és autót tört össze, míg autója egy kertben kötött ki. A nő részegen ült volánhoz, de utasa sem lehetett józan, mert amikor megtörtént a baleset az utas annak ellenére beült a sofőr helyére, és megpróbálta visszavezetni az autót a kiindulópontra, hogy mind a négy kereke kilyukadt, és a légzsák is berobbant az utastérbe - számol be a történtekről a Metro.

A balesetről készített helyszíni fotó

Természetesen nem sikerült elhagyni a helyszínt az ittas párosnak a rendőrség kiérkezéséig, ám valójában a történet csak azután vett felfoghatatlan fordulatot, amikor a hatóságok a helyszínen már számon kérték a nőt és utasát. A nő ugyanis olyan magyarázattal szolgált, amellyel közúti baleset okozója még nem hozakodott elő.

A nő ugyanis állította, hogy azért vesztette el uralmát a gépjárműve felett, mert a melltartójában egy sárkánygyík volt. A rendőrök ugyan megrökönyödtek, ám a nő ruházatát átvizsgálva valóban találtak egy hüllőt, amelyet előbb a tauntoni rendőrkapitányságra szállítottak, majd egy állatmenhelyre került.

– Amikor rájuk találtak a rendőrök, a nő kacagni kezdett, megítélni sem tudta, mekkora volt a baleset – mondta a helyi rendőrség szóvivője, aki elmondta, hogy mindkét személyt letartóztatták, a nő esetében a szonda a megengedett alkoholmennyiség kétszeresét mutatta ki.

A nőt és utasát az autónak támaszkodva találták meg a rendőrök, cigiztek, miközben az autóból szivárgott az üzemanyag.

A szakállas sárkánygyík