Legyen szalonszépségű a manikűrje! Ezek az ősz színei

Az ősz nemcsak a fák leveleit varázsolja csodás árnyalatokba, de körmeink is az évszak színeiben pompázhatnak. Megmutatjuk a legújabb körömtrendeket!
Az ősz nemcsak a fák leveleit varázsolja csodás árnyalatokba, de körmeink is az évszak színeiben pompázhatnak. Megmutatjuk a legújabb körömtrendeket!

Tartós hatás

Az őszi hangulatához és a ruhatárunkhoz alkalmazkodnak az új színek. Újdonságnak számítanak a szürke és az olívazöld árnyalatok. Válasszunk gél hatású lakkot, amelyek akár már egy rétegben is tökéletesen fednek, miközben intenzív fényt adnak a körmöknek. A tartós manikűr elkészítéséhez nincs szükségünk UV-lámpa használatára, viszont a hagyományos körömlakkokhoz hasonlóan egyszerűen lemoshatjuk.

Keverje bátran!

A manikűrtrendek között továbbra is nagy népszerűségnek örvend a color-blocking, vagyis a színek keverése, amely során az egymástól élesen elütő, mégis harmonizáló színekbe öltöztetjük körmeinket. Az új szenzáció a 3 az 1-ben körömlakkduó, amely az alkotás szabadságát adja kezünkbe, illetve a körmünkre. Mivel az egymástól eltérő színeket külön-külön is használhatjuk hagyományos lakként, vagy akár bátran keverhetjük is őket, így különleges színhatást érhetünk el, és egyedivé tehetjük manikűrünket.

Csillogó élmény

A csillámos árnyalatok újra visszatér­tek a divat palettájára. Az új körömlakkok a partik csillogását és konfetti rengetegét varázsolják körmeinkre, amelyeket ön­ma­gukban, de akár fedőlakként is használhatunk.

Egy ilyen, egy olyan

Továbbra is tartja magát az a trend, hogy akár minden ujjunkon lévő körmöt másmilyen színűre festünk. A különbség csak annyi, hogy most bátran használhatjuk a sötétebb színeket is, mint a bordó vagy a fekete.

Örök piros

Az örök Jolly Joker természetesen ott kell, hogy legyen a piperepolcunkon, hisz a piros szín évek óta télen-nyáron tartja magát. Szinte bármihez és bármikor viselhetjük. Az egyik legelegánsabb árnyalat.

© Thinkstock

Strasszok, matricák

– Ha elég ügyesek vagyunk, akkor apró strasszköveket is ragaszthatunk a lakkba, amely elegánssá és ünnepélyessé varázsolja a kezünket, például egy ünnepélyes alkalomra – mondja Babus Judit, a The Nail Shop szalon tulajdonosa. – Ugyanilyen hatást érhetünk el a fényes fóliákkal, körömmatricákkal. De ezekkel nem árt, ha óvatosan bánunk, nehogy túlzásba essünk.