Leesik a székről, ha megtudja, hány éves ez a nő

Az ő példája is bizonyítja, hogy az életkor az csak egy szám, és messzemenő következtetéseket nem érdemes levonni belőle.
Az ő példája is bizonyítja, hogy az életkor az csak egy szám, és messzemenő következtetéseket nem érdemes levonni belőle.

Mindenféle sallang nélkül csak a konditerem királynőjeként emlegetik Tajvanon Zsang Tingcsuant. A hölgy ugyanis szuperkarcsú, szinte hibátlan alakkal és ráncoktól teljesen mented bőrrel rendelkezik, pedig ha hiszik, ha nem, már elmúlt 44 (!) éves és egy 13 éves kisfiú, valamint egy 9 éves kislány boldog édesanyja.

A Weibo nevű közösségi oldalának adatlapja szerint Zsang 1971 májusában született, de kis túlzással alig néz ki mondjuk 20 évesnek. A szuperanyura először 2012-ben figyelt fel a kínai média, amikor is tucatnyi edzőtermi képet osztott meg magáról, és az azóta eltelt 4 évben sem sokat változott külseje. Sőt. 2016-ban már amellett hogy gondoskodó háziasszony, internetes híresség, a tévében sokat szereplő celebritás és sikeres írőnő is lett.

© Fotó: Puzzlepix

Azonban ő sem volt mindig ilyen. Első szülése után 22 kilótól szabadult meg az általa kifejlesztett aerobictréningnek köszönhetően, és Zsang azt mondja, gyakorlatai segítségével elég napi hat percet mozogni ahhoz, hogy így nézzünk ki. A módszeréről azóta könyvet is írt, amit kínai nők ezrei vásároltak meg.

© Fotó: Puzzlepix

– A testedzésnek nem kell sem helytől sem időtől függenie. Amikor csak eszedbe jut, végezhet különböző nyújtásokat és guggológyakorlatokat, amiktől a tested fitt marad. Amíg ehhez az egy dologhoz, vagyis a mozgáshoz ragaszkodsz, addig olyan különleges dolgok fognak történni veled, amikről korábban álmodni sem mertél. – idézi a People's Daily a valóban irigylésre méltóan kinéző hölgyet.

És hogy a rendszeres edzésen kívül mit tanácsol azoknak, akik szeretnének megszabadulni súlyfeleslegüktől?

– Soha ne éheztesd magad.

És valóban igaza van. Zsang étrendjét a királyi reggelik, és a könnyedebb ebédek és vacsorák jellemzik, melyek fontosságáról már mások is megemlékeztek.

© Fotó: Puzzlepix