Aktuális

Lássuk, mit is tartogatnak számunkra a csillagok erre a hétre

Bors

Létrehozva: 2020.01.20.

A Nap és az Uránusz quadrátja 23-a táján ingerültségben, tekintélyszemélyek és a rutin elleni lázadásban nyilvánulhat meg: képtelenek leszünk elviselni bármilyen korlátozást.

Ifj. Richter József: Vakmerő nem vagyok

Még nem készítettek nekem horoszkópot, de nincs hiányérzetem – mondta ifj. Richter József artistaművész, a Magyar Nemzeti Cirkusz igazgatója.

Kos jegyűként elég sok mindenben kipróbáltam magam. A cirkuszon belül is többféle produkcióban részt vettem már: dolgoztam drótkötélen, levegőszámban, de végül is a lovas akrobatika mellett maradtam, mert ez állt legközelebb a szívemhez.

Ezenkívül fociztam és teniszeztem is. A kitűzött célokat igyekszem elérni. Jó érzés, ha egy terv be­teljesül. Két évvel ezelőtt Monte-Carlóban Arany Bohóc díjat kaptunk, és én vagyok az egyedüli Arany Pierrot díjas magyar, most már kétszeresen is. Mindig kell új kihívás, nem bírok tíz percet egy helyben ücsörögni.

Az or­szág legnagyobb utazó cirkuszát vezetem, és mindig vannak új ötleteim. Optimista vagyok. A Kos jegyűek ösztönösen jó vezetők, de ez nálam fokozatosan alakult ki. Amikor édesapámat felkérték a Fővárosi Nagycirkusz igazgatására, 20 évesen én vettem át a családi cirkusz vezetését, mint a világ legfiatalabb cirkuszigazgatója, egyre nagyobb feladatokat kaptam.

Nem szeretek mellébeszélni, és az őszinteséget elvárom másoktól is. Nem vagyok vakmerő. Ami a manézsban „könnyű” produk­ciónak látszik, az egy nagyon hosszú gyakorlás eredménye. Nem ugranék le a tizedikről, ha nem tudom, hogyan érkeznék le. Önzetlen segítő vagyok, minden évben van jótékony célú előadásunk, aminek a bevételét a daganatos gyerekeknek ajánljuk fel.

kos
március 21.–április 20.

Szerelem: legyen baráti köre! A barátok arra valók, hogy kéznél legyenek, ha szüksége van rájuk és új arcokkal ismertessék meg. De talán első alkalommal tanácstalan egy plátói vagy titkos kapcsolatát illetően, és ez egyáltalán nem tetszik önnek. Talán világosabban lát majd, ha ritkábban találkozik vele.
Karrier és pénz: nincs az a pénz, amennyi a hét közepén elég lenne. A szeretetet, a vonzalmat nem lehet pénzértékben kifejezni, ám ha valaki folyton csak önt pumpolja, a kapcsolatot meg kell vele szakítani. Külföldi utazás, állásajánlat fellelése egyik ismerőse révén jól sikerül, de legyenek céljai, és tervezze a jövőt.

bika
április 21.–május 20.

Szerelem: ha már nem egészen fiatal, talán most éli át azt a válságot, amelyet a középkorúak krízisének szoktak nevezni, de több érdekes rendezvényen vagy utazáson vesz részt, amit nagyon élvez. Még keresi ôt? A jóképű professzorok azon a tanszéken tanítanak, ahová ön jár, és ahol vizs­gázik.
Karrier és pénz: a baj az, hogy rettenetesen nehezen barátkozik új módszerekkel, pedig a munkájában változásokra lehet számítani. Üzleti körutat tervezhet, de az sem kizárt, hogy költöznie kell. Próbáljon kissé lazábban hozzáállni szakmai és pénzügyi problémáihoz: minél inkább sikerül, annál könnyebben elboldogul velük.

ikrek 
május 21.–június 21.

Szerelem: az állásvadászatban csak egyik célja a munkahelyén megtalálni a szerelmet. Hogy ez a célja összhangban legyen az anyagiakkal és a biztonsággal kapcsolatos célokkal is, célozza és olvassza meg azt a jégcsapot, aki sikeres üzletet vezet. De nem kell minden apróságban kell egyetértenie a társával.
Karrier és pénz: talán most határozza el, hogy folytatja a tanulmányait. A szócsaták most együtt járnak a foglalkozásával. Ha rendszeresen repül, fokozott stressznek teszi ki szervezetét. Munkában, vállalkozásban kedvező fordulat, de végzetes hiba volna azt hinni, hogy megbízói vagy üzletfelei az ön érdekeit tartják szem előtt. 

rák 
június 22.–július 22.

Szerelem: munkahelyi feladatai és vállalkozásának megmentése a csődtől egyelőre elodázzák, hogy tartósan rendezze magánéletét. De a hét közepén már érlelődik önben valami efféle szándék. A környezetváltozás hatékony gyógyírja lehet a házassági bajoknak, de a legkényesebb témát, a pénzt ne hozza szóba.
Karrier és pénz: fut a pénze után, igyekszik behajtani kintlévőségeit. Ha nagyobb higgadtságra volna képes, talán könnyebben alkalmazkodna a közös anyagi érdekeltségekben bekövetkező váratlan változásokhoz. A legjobb lehetőségeket nem ön hajtja fel magának, hanem partnerén vagy egyik rokonán keresztül jut hozzájuk.

oroszlán 
július 23.–augusztus 23.

Szerelem: ha ön vagy a társa úgy érzi, korlátozzák személyes szabadságában, vagy élete párja a munkája miatt elhanyagolja önt, lehet, hogy átmenetileg beborul az ég. Vannak furcsa, erotikus álmai, és ha végre sikerül becserkésznie egyik munkatársát vagy ügyfelét, nem lesznek többé anyagi gondjai.
Karrier és pénz: ne engedje meg a hitvesének, hogy beleavatkozzon a munkájába, de a testedzés segít, hogy eredményesen birkózzon meg a változások okozta stresszel. A héten megtalálhatja a megfelelő munkahelyet vagy állást, ami pénzügyi szempontból sem utolsó, de az is lehet, hogy a kedvese vagy barátai révén jár jól pénzügyileg. 

szűz 
augusztus 24.–szeptember 23.

Szerelem: úgy érzi, a munkahelyén és saját otthonában is túlterhelik, s az a veszély fenyegeti, hogy döntő hibát követ el. Ha szándékában áll új üzleti kapcsolatokat létesíteni, akkor a hét közepén egyetlen érv sem jut eszébe, ami vonzó ügyfele vagy vevője ellen szólna. Olyan boldognak érzi magát, mint már régóta nem.
Karrier és pénz: idegesítik a törtető kollégák, karrierje elakadhat, alighanem egyik „jóakarója” közbeavatkozásának hatására. Ne hagyja, hogy megbízói bolondot csináljanak önből – ha nincs lehetősége az előléptetésre, akkor ideje lenne váltani. Ha őszintén jót akar másoknak, jó szándékát hasonló jó szándékkal viszonozzák.

mérleg 
szeptember 24.–október 23.

Szerelem: partnerével vagy barátaival való kapcsolatán sokat ronthat egy pénzügyi vita. Próbálja meg kideríteni, van-e jelenlegi kapcsolatának vagy munkahelyi viszonyának egyáltalán valami jövője. De nehéz lesz ebben az időszakban hűségi fogadalmát betartani, mert a héten számtalan kísértésnek van kitéve.
Karrier és pénz: üzleti ajánlatra, ha­szonra számíthat, partnere vagy üzletfele pénzét is szívesen megforgatná. De ho­roszkópja óva inti attól, hogy mások pénzével hazardírozzon. Mellékállás elvállalásával ráncba szedheti anyagi ügyeit, tisztázhat vitás kérdéseket, ráadásul ingatlannal kapcsolatban is pozitív eredményt tud felmutatni.

skorpió 
október 24.–november 22.

Szerelem: azon bizonyára nem tud változtatni, hogy futó kalandnál ön nem több egy extrovertált, izgalmas személy számára, de minden erejével azon lesz, hogy egy romantikus estének az emléke kitörölhetetlenül belevésődjön fantáziadús kedvese tudatába. A hét közepe a vallomások, a gyengédség és az odaadás ideje. 
Karrier és pénz: kreativitása fantasztikus, ám ha szüksége van egy bizonyos összegre, vegye igénybe rokonai segítségét és tanácsait. Népszerűsége növekszik, különösen akkor, ha valamely művészeti ágban tevékenykedik. Ha ingatlanvásárlás szerepel a tervei között, jól teszi, ha kikéri egy hozzáértő barát, rokon vagy szakember tanácsát.

nyilas 
november 23.–december 21.

Szerelem: érdemes felfedezőútra indulni, de ne készítsen pontos útitervet. A spontaneitásnak is megvan a maga varázsa. Hasznos lenne megválaszolni mindazokat a leveleket és üzeneteket, amelyekre eddig nem reagált. Könnyen elérhet egyet s mást egy különc személynél, ha sikerül a megfelelő hangot megütnie.
Karrier és pénz: ha a munkája miatt fokozottan ki van téve a stressz hatásai­nak vagy megerőltető szellemi tevékenységet végez, edzenie kell a testét és részt kell vennie a sportokban. Duplán osztják a szerencsét lakással vagy otthon végezhető munkával kapcsolatos ügyekben, ráadásul még egy szerződés is tető alá kerülhet.

bak 
december 22.–január 20.

Szerelem: ha eddig még beleszeretni sem tudott senkibe, mert a szerelem nem kiszámítható egyenlet, most már el sem tudja képzel­ni az életét álmodozó típusú kedvese nélkül. Partnere most nem egy észembert lát maga előtt, aki mindig gyakorlatiasan viselkedik, hanem egy vakmerő szeretőt.
Karrier és pénz: meglehet, hogy hirtelen többet kell költenie, mint amennyi készpénzzel rendelkezik e pillanatban. Próbálja kivédeni a presztízsfogyasztás csapdáját, de ne dolgozzon kevesebbért, mint amit megérdemel! Művész Bakok gondolhatnak arra, hogy a nyilvánosságnak is bemutassák alkotásaikat, írásaikat.

vízöntő 
január 21.–február 19.

Szerelem: szorosabbra fűzni a szálakat, elkötelezettséget vállalni a kapcsolatért – kemény lecke ez egy Vízöntő számára. De mostanában még az is megeshet, hogy éppen az a vár ejti önt foglyul, amelybe oly nagy diadallal hatolt be. Ha ön egyszer nem bírja a kötöttséget, akkor miért akarja élvezni annak előnyeit?
Karrier és pénz: sokat tanul a tárgyalási technika mibenlétéről, néhány merész ötlete seregével hozhat új ügyfeleket, megbízásokat. Tévészereplés? Talán olyan esemény teremt alkalmat az ön ünneplésére, ahol nemcsak a protekció, hanem a gyors és szellemes válaszadás is fontos. Ön pontosan tudja, hogy a tudásnak ára van.

halak 
február 20­.–március 20.

Szerelem: élete párja eltitkol valamit ön elől, nem lehet tudni, mit forgat a fejében. De előnyös helyzetbe kerül, mert olyan emberekkel tart fenn kapcsolatot, akik minden fontos pénzügyi és szakmai eseményről tájékoztatják. Kedvese vagy egyik barátja felhívja a figyelmét valakire, aki egyengetheti az üzletét.
Karrier és pénz: a munkáját megváltoztató újításokat célszerű fokozatosan bevezetni, csak így csökkenthető a stressz káros következménye. Ne szivárogtasson ki olyan információkat, amelyekért jól megfizetik ugyan, de amelyekkel elárulná partnerét vagy munkaadóját. Ha belekezd a saját üzletébe, kezdjen el vállalkozók körében mozogni.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17132751_auto_resized.jpg
origo.hu

Döbbenetes felfedezés: hatlábú hegyi gazellát figyeltek meg -videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27108_resized.jpg?avcount=1713263712
origo.hu

Nagy a baj: Izrael megtámadja Iránt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17133120_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

5:2 diéta – lerobbantja rólad a zsírt az időszakos böjt népszerű formája

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17126662_auto_resized.jpg
vg.hu

Magyar autópályák: csak most terjed el az a szokás, amit a KRESZ is előír, de Nyugat-Európában már több évtizede működik

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17130239_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Kétéves lett Rácz Jenőék kislánya - megható sorokkal köszöntötték a szülei Kamillát

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27109_resized.jpg?avcount=1713263712
origo.hu

Drámai a helyzet: napokon belül kirobbanhat a világháború

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17093867_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Innen tudod, ha túl sok kávét iszol: a szervezeted jelez

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17122754_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Megkért, hogy ne hagyjam őt elkallódni" - Hajas László is elismerte az apró nógrádi faluban élő fodrász fiú tehetségét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17132320_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Újabb sztárpár talált egymásra, mindenki őket nézte a verseny alatt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17132857_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Ez a helyesírási teszt garantáltan megizzaszt: okosabb vagy, mint egy ötödikes?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17133602_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Elég zavart és zaklatott" – édesanyja talált rá a titokzatos körülmények között eltűnt Lászlóra

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/vBuKAJglqrtYE5JKhUXNdqvy-IDY6mGzEVuRlQ-w1SM/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzBkZWExOTUyZTM4NTQ0YmM5YThhMzIzYmM2MDk3MjAy.jpg
Botrány

Magyar Péter tüntetését a guruló dollárbotrány egyik cége szervezte

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/Ae4RZb5-5qyhiL4m4yCopGRHVFB65IgKe8GwZUU2irc/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzBhNDA3MDYyYjExYjQwZDdhYTY1YzhjODM0ODU3MzAw.jpg
Hullámsír

Megdöbbentő fordulat a Hableány-katasztrófájában