Lánykérésre készült: a Las Vegas-i merénylő szakította el tőle szerelmét

Közel hatvan emberrel végzett a kisebb fegyverarzenállal felszerelkezett mészáros. A gyász csak még mélyebb lesz, ahogy felszínre kerülnek a halálesetek mögötti személyes tragédiák.

Közel hatvan emberrel végzett a kisebb fegyverarzenállal felszerelkezett mészáros. A gyász csak még mélyebb lesz, ahogy felszínre kerülnek a halálesetek mögötti személyes tragédiák.

Még mindig kérdéses, mi vezette Stephen Paddockot arra, hogy tüzet nyisson vasárnap este egy country-fesztivál látogatóira. A férfinek valójában céloznia sem kellett: a sokezres tömegbe lőve biztos lehetett benne, hogy rendeget életet kiolt majd.

Lánykérés előtt

A 28 éves Andrea Castilla barátjával, testvérével, valamint annak kedvesével vett részt a Route 91 fesztiválon. Amikor az első lövések eldördültek, ösztönösen húgát, Athenát védte. Eltalálták. Azonnal összeesett. Andreát kimenekítették a tömegből, és kórházba vitték, ahol életét vesztette.

Derek a fesztivál után akarta megkérni Andrea kezét © Facebook

Barátja, Derek Miller, nem sokkal később árulta el a lány családjának: a fesztivál után szerette volna megkérni szerelme kezét, méghozzá a családja előtt - írja a Daily Mail.

Férje karjaiban halt meg

Pillanatokkal a lövöldözés előtt készült a házaspárról az utolsó fotó. Denise és Tony Burditus 32 évvel ezelőtt fogadtak egymásnak örök hűséget. Amikor a merénylő először tüzet nyitott, nem is igazán tudták, mi történik.

“A feleségem megkérdezte, hogy ez fegyverropogás-e. Nem, válaszoltam neki. Csak a második sorozatnál jöttünk rá, mi történik, és kezdtünk el menekülni” - idézte fel a végzetes pillanatokat Tony. Mint sokan mások, eleinte ő is azt hitte: tüzijátékot hallanak.

Feleségét menekülés közben találták el. Noha egy teherautó hátulján sikerült kórházba menniük, a férfi később Facebook-oldalán osztotta meg a szomorú hírt: az asszony elhunyt.