Komoly feszültség volt A Konyhafőnök Junior versenyzői között

Bár a Konyhafőnök Juniorban elképesztően édes szófordulatokkal tudnak élni a kiskukták, akad, amikor a gyerekszáj bizony igen csípősen fogalmaz. Éppen egy ilyen esetet láthatnak csütörtökön a nézők 20:30-tól az RTLII-n.

A legkisebbeknek ezúttal párban kell dolgozniuk, ám ez nem arat mindenki körében osztatlan sikert. Különösen Julcsi és Zalán találja meg nehezen a közös hangot, akik gyakorlatilag az első percekben összevesznek.

Julcsi és Zalán közt nem volt épp zökkenőmentes a munka

„Nekem nagyon nehéz vele a csapatmunka” – vallotta be Julcsi, aki nem egyszer jól odapirított Zalánnak, mert nem pontosan azt csinálta, amit ő kért, hanem saját elképzelése mentén haladt. „Mit csinálsz? Azt azonnal vidd vissza, nem azzal fogunk kezdeni” – erősködött Julcsi, aki később sem jött ki zökkenőmentesen Zalánnal.

Talán pont a feszültség hozza ki a legtöbbet a két ifjú versenyzőből?

„Tegyél el mindent, gyorsabban! Van Neked két kezed!” – utasította Julcsi Zalánt. „Na nem mond” – szólt vissza Zalán, amire Julcsi ismét kontrázott. „A verseny végére nem lesz, ha így haladsz!” – bökte ki Julcsi. Hogy a párosnak végül sikerült-e a viták ellenére is jól teljesítenie, kiderül az esti adásból.