Kivételes lehetőség! Facebookon árulja a férjét a mizófóniás asszony

Hosszan sorolja egy norfolki nő, hogy mit és miért utál a férjében. S mivel a lista hosszú, Facebookon adna túl a tagon. Igen, tényleg eladásra kínálta fel.
Hosszan sorolja egy norfolki nő, hogy mit és miért utál a férjében. S mivel a lista hosszú, Facebookon adna túl a tagon. Igen, tényleg eladásra kínálta fel.

Első blikke nyugalmas családi életet él az angol Teresa Turner. Ezért lepte meg ismerőseit, amikor Facebookon megvételre kínálta a férjét. A 33 éves nő amúgy mizófóniában szenved, azaz betegesen irtózik a zajoktól, ha valami olyat hall, amit nem bír elviselni, kedve szerint kirohanna a világból is.

Márpedig a férje irritálóan hangosan húzza le a a vécét, étkezéskor csámcsog, a lábával az asztal alatt zajt okozva kalimpál, és még hosszan sorolhatók a panaszok.

De az még csak hagyján, az egyik alkalommal Rob nevű férje talált egy videót egy férfiról, aki elképesztően hangosan csámcsogott, és bár neje kérte, hogy kapcsolja ki, ő inkább újra és újra lejátszotta. Ezután Teresa nem túl meglepő módon kiakadt, felment az emeletre és feladott egy hirdetést a Facebookon, amiben leírta, hogy: ingyen elvihető a 33 éves férje, aki szobatiszta ugyan, de az idegeire megy.

Woman's plan to sell her husband on Facebook backfires when loads of women offer to take him in

Anyone in a relationship knows the feeling. Things you need to know about if Pizza = Life You love the person you're with, obviously. It's just that sometimes they get so irritating that you want to tell them to p*ss off forever, just so you don't have to listen to them chewing ice, or jiggling their legs under the table, or mispronouncing Kim Kardashian's name.

Sokan értékelték a hirdetést, rövid idő alatt 300 reakció érkezett, de személyesen végül senki nem jelentkezett, hogy elvigye a férfit.

Persze Rob, a férj is tud a készülő adásvételről, de csak röhög az egészen. Ismeri felesége vicceit, akivel egyébként továbbra is boldog házasságban élnek.