Kiszállt, majd a kocsijáról törölgette a vért – részletek a buszmegállós balesetről

Ahogy arról korábban beszámoltunk, hétfőn délután háromkor két autó ütközött össze a Dózsa György út és a Kassák Lajos utca kereszteződésében, majd az egyik autó az ottani trolibuszmegállóba csapódott. Lapunk munkatársának sikerült egy szemtanúval beszélnie, aki szerint a fehér Mercedes áthajtott a piroson, már akkor majdnem elütött egy zebrán gyaloglót, utána ütközött össze a két jármű.

„Végignéztem az egészet, már a zebrán majdnem elütött valakit, pedig zöld volt a gyalogos jelzés. Egy halott van eddig, ő egy hajléktalan. Hét sérült, ebből kettő életveszélyes. Ha jól tudom az egyikük egy kislány, aki életveszélyes állapotban van” – mesélte egy szemtanú.

© hirpress.hu_ NéZ.

A hírpress.hu-nak Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője azt mondta, a baleset egyik érintettje, a megállóban várakozó 23 éves férfi az életét vesztette. A buszmegálló két várakozója illetve az autó két utasa súlyos sérülést szenvedett.

A szemtanú szerint a mercedeses a baleset után ki tudott magától szállni a kocsiból, majd a kocsijáról törölgette a vért, „nem érdekelte, hogy ott fekszenek a földön”.

© hirpress.hu_ NéZ.

Egy másik embert ballonnal lélegeztettek, rossz állapotban volt ő is – tette hozzá a szemtanú.

FRISSÍTÉS:

Értesülésünk szerint a Mercedes tulajdonosa a baleset előtt félórával vette az autóját. Fejsérülést szenvedett. Barátai lapunknak azt mondták: higgadt vezetőnek ismerik, és úgy tudják, nem ő volt a hibás.

FRISSÍTÉS 2:

A 24.hu információja szerint a Mercedest vezető férfi a kecskeméti maffiaper egyik korábbi vádlottja volt, a lap értesülése szerint a balesetet szenvedett férfi a bűnbanda egyik oszlopos tagja volt, el is ítélték a perben.

FRISSÍTÉS 3:

Meghalt a baleset egy másik sérültje, egy 37 éves férfi a kórházba szállítást követően vesztette életét.

További képeket, és a balesetről szóló cikkünket itt érhetik el.