Aktuális

Kirúgott biztonsági őr zaklatta Pásztor Annát

Munkatársunktól

Létrehozva: 2018.08.08.

Elmeorvosi vizsgálat vár Pásztor Anna zaklatójára, akiről a Bors azt is megtudta, hogy leginkább a döglött állatok képe és a sámánzene szórakoztatja. A férfit akár egész évre előzetesben tarthatják.

A Bors kiderítette, hogy a Fővárosi Törvényszék Sajtóosztályának keddi közleményében, a Pásztor Anna zaklatójaként feltüntetett P. J. monogramú férfi egy fiatal, dunaszerdahelyi lakos. Megtaláltuk P. József közösségi oldalát is, amit végigböngészve igen ijesztő dolgokra bukkantunk. A férfi ugyanis amellett, hogy sámánénekeket hallgat, előszeretettel fotóz döglött állatokat. Több elpusztult, bogarak lepte nyúltetemről készült képét is mosolygós szmájlik kíséretében posztolt. De kedvenc zenéinek fenyegető dalszövegei is sokatmondóak.

Ahogy az is elég beszédes, hogy bár homályosítva, de szintén mosolygós fejecskével osztotta meg az énekesnő párjának dühös levelét az oldalán. Galotti Balázs az énekesnő gyermekeinek édesapjaként mutatkozott be P. Józsefnek, majd közölte vele, hogy először és utoljára írja meg neki, hogy ne merjen Anna közelébe menni. Ha pedig tovább folytatja az írogatást, ő maga tiltja le párja ol­daláról.

Mint tudott, P. József egy éve írogat és zaklatja Pásztor Annát, ami odáig fajult, hogy már gyilkossággal fenyegette az énekesnőt és zenekarát. Annáék elővigyázatosságból kiplakátolták a férfi arcképével a legutóbbi koncerthelyszínüket, megérzésük pedig bravúrosnak bizonyult. P. József ugyanis nem a levegőbe beszélt, és a hétvégi Anna and the Barbies-koncertre késsel a cipőjében érkezett. Ahogy lapunk megtudta, miután a korábban biztonsági őrként dolgozó P. József bejutott az eseményre, jó ideig Annához egészen közel, a második sorban csápolt, de a biztonságiaknak sikerült időben lecsapniuk rá.

A Budai Központi Kerületi Bíróság elrendelte a zaklató egy hónapos letartóztatását, de a Bors megtudta, hogy akár egész évben rácsok mögött maradhat. – Az előzetes letartóztatás határideje szeptember 6., ez­után a rendőrség és az ügyészség megvizsgálja, hogy a kényszerintézkedés meghosszabbítása indokolt-e. Abban az esetben, ha igen, az ügyészség indítványt tesz erre a bíróságon – mondta dr. Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője. Lapunk úgy tudja, az előzetes letartóztatás meghosszabbítása minimum kettő, három, de akár több hónap is lehet.

Lapunk megtudta, hogy a férfi, aki meg akarta késelni Pásztor Annát, Dunaszerdahelyen él. Felkerekedtünk, hogy kiderítsük, ki is az a P. József. A 22 ezer főt számláló városba beérve, betértünk ez első kocsmába. A magunkkal vitt fotóról többen egyből felismerték a férfit.

– Látásból ismerjük csak – mondták többen is a vendégek közül. – Úgy látszik, rossz útra tért. Hallottuk, hogy mit művelt, és ez rossz fényt vet a városunkra. Kívánjuk, hogy nyerje el méltó büntetését! – vágtak egymás szavába, majd azt tanácsolták, látogassunk el a közeli Templom térre, mert ott van egy kaszinó, ahol biztosan felismerik.

Némi keresgélés után meg is leltük a lesötétített ablakú helyet, ahol egy erős testalkatú férfi vendég azonnal felismerte a fotóról a zaklatót. – Ismerem Józsit, nagyon jóban vagyunk. Nem tudtam, hogy előzetesben ül, de a kapcsolatunkra való tekintettel inkább nem mondanék róla semmit – zárta rövidre a beszélgetést a játékterem vendége.

A Templom téren a nagy melegben csak egy idős asszony fagyizott a templom tövében a padon a kisunokájával. Az idős hölgy, bár nem ismerte fel az őrült rajongót, de valami azért rémlett neki. – Ismerem a nevét, de egyszerűen nem jut szembe, hogy honnan. Ekkor a kislány kikapta a kezünkből a fényképet, és dermesztő mondatok hagyták el a száját. – Az oviban szoktuk eljátszani a Józsit. Általában Lórit jelöljük ki, mert ő mindig megüti a lányokat, és én olyankor sírok. Nemrég rendőrök voltak nálunk vendégségben az oviban, a kutyájukkal. Azóta én is rendőr szeretnék lenni – újságolta a hatéves Viki.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142423_auto_resized.jpg
origo.hu

Kétségbeesetten próbálja eltüntetni Magyar Péter a Bajnai Gordonhoz vezető nyomokat

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27196_resized.jpg?avcount=1713481216
origo.hu

Spontán öngyulladás: minden magyarázat nélkül gyulladt fel több ember

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17141579_auto_resized.png
metropol.hu

Visszahívják az emberek kedvenc jégkrémét: nagy probléma van vele

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17141618_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Hídpénzbotrány: Kiderült, hol landolhatott a Lánchíd-felújításból „kiszedett” másfélmilliárd forint

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142083_auto_resized.png
metropol.hu

Most kaptuk: balesetet szenvedett az utasokkal teli 4-6-os villamos, nagy a baj

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17141917_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Gyűlöletcunami és lincshangulat Magyar Péter vidékjárásán + videó 

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27195_resized.jpg?avcount=1713481216
origo.hu

Elképesztő dolgok történtek a római bordélyházakban

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142073_auto_resized.jpg
travelo.hu

Tengerimádók figyelmébe: Íme, Európa 25 legjobb tengerparti strandja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27151_resized.jpg?avcount=1713481216
she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713481216
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17140770_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Vigyázz velük: ez a 3 csillagjegy garantáltan kibeszél a hátad mögött

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17137910_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Már gyerekként sem volt egyszerű eset" - Milák Kristófról sztorizott a magyar edző

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/mSts2k-JQqRYODCdW16d4eqJA9FMyXwYmZjTAbujoAc/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU0ZWEyYWViNjJmOTRhMzZhN2VhOTU0NWViNDI3MjJh.jpg
Megindító

„A szemeim előtt hunyt el” – kisfia 5. születésnapján halt meg Luca

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/JIJelZCZnGCtu6W-rcfNnVOo_DQavFwenPnAqUoGoHU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2Q5MmFmZDE3ZjY1NDQ5YzFhYWNlOGY4NDc5ZGZkNDlm.jpg
Dráma

Visszatért a színpadra a Nemzeti Színház lebénult művésze