Kiirtotta a családját, majd 3 napot várt, hogy hívja a zsarukat

Kevin Nelson agyonlőtte feleségét és 15 éves mostohalányát, majd három nappal később bevallotta tettét. A floridai férfi a gyilkosságot azzal próbálta megmagyarázni, hogy azt hitte, megcsalja őt a felesége, Karen Lyle.

A 32 éves Nelson hétfőn döntött úgy, hogy tárcsázza a hatóságokat. A diszpécser megkérdezte tőle, hogy látott-e valakit fegyverrel. A férfi erre meglehetősen ridegen csak annyit válaszolt: “Én vagyok a fegyveres”. Ezután az operátor megérdeklődte, hogy kiket lőtt le. Nelson megadta az áldozatok nevét, majd arra a kérdésre, hogy hol vannak most, csak annyit felelt: Halottak.

A diszpécser ezt követően - nem túl meglepő módon - kommandósokat küldött a férfihez, akiknek meg is adta magát - ám nem azonnal. Négy óra hosszára még elbarikádozta magát. A letartóztatása előtt állítólag azt mondta: "Többeket bántottam. Egy csődtömeg vagyok, és életem végéig börtönben leszek."

A több napja a lakásban heverő holttesteket egyébként Nelson egy-egy pokróccal letakarta - azonban láthatóan nem mozdította el őket - írja a CBS Local.