Kettészakadt a fiatal lány teste a részeg zsaru okozta balesetben

A rend őre a rossz időjárási viszonyokat és egy közlekedési akadályt okol - pedig nem kevés italt döntött le a torkán.
A rend őre a rossz időjárási viszonyokat és egy közlekedési akadályt okol - pedig nem kevés italt döntött le a torkán.

Mint minden rendőr, Stefan Hoyte is arra tette fel az életét, hogy a köz szolgálatában üldözze a rosszat és támogassa a jót. Persze, ha nem ennyire patetikusan akarunk fogalmazni, akkor munkája jó része az, hogy lekapcsolja az ittas sofőröket, megbírságolja a gyorshajtókat, rendre utasítsa a jogosítvány nélkül közlekedőket. Kivéve persze, ha saját magáról van szó, akkor ugyanis bővel belefér egy-két ital és egy ittasan okozott halálos kimenetelű közlekedési baleset....

Amanda életét a részeg rendőr okozta baleset vette el © Facebook

Hoyte egy szülinapi buliból tartott hazafelé barátnőjével, a 21 éves Amanda Minerrel. A rendőr a buliban alaposan felöntött a garatra, a szakértői vélemények szerint minimum nyolc vodkát és kísérőt is ivott, mielőtt autóba ült még március 16-án. Infinitijét 177 km/órával hajtotta, amikor a New York-i Williamsburg hídon megcsúszott és az oszlopnak csapódott. Amanda a helyszínen életét vesztette, gyakorlatilag azonnal, ugyanis a teste kettészakadt az ütközéstől.

A férfi a bíróságon azzal próbált meg védekezni, hogy ő tulajdonképpen csak 90-el hajtott, valami lehetett az úton, ami megdobta a kocsit, egyébként is rosszak voltak a látási viszonyok, és közel sem ivott annyit, mint amennyit a szakértők a véralkoholszintjéből kiszámoltak.