Kétgyermekes anyuka ugrott ki a kilencedikről

Családja szerint volt egy titkos élete a 27 éves Anitának. Szerintük önszántából nem tett volna ilyen szörnyűséget.
Családja szerint volt egy titkos élete a 27 éves Anitának. Szerintük önszántából nem tett volna ilyen szörnyűséget.

Két gyermeket és rengeteg kérdőjelet hagyott maga után a 27 éves B. Anita. Mint ismeretes: a nő szombat hajnalban vetette magát a mélybe Székesfehérváron, egy Mészöly utcai panelház kilencedik emeletéről. Anitát a házban lakók látásból ismerték, főnökénél lakott albérletben.

– Egyik este én engedtem be a házba, nagyon rossz állapotban. Alig volt magánál. Kérdeztem tőle, hogy hívjak-e orvost, de azt felelte, hogy vár valakit. Aztán egy férfi a pincéhez kísérte – mondta a Borsnak az egyik lakó.

A családja szerint Anita rossz társaságba keveredett. Egyre többet nyúlt alkoholhoz, és nem kizárt, hogy drogokat is használt. A nő tavaly júliusban összepakolt, és otthagyta sógornőjénél két gyermekét.

© © Bors / Fejér Bálint

– Azt mondta, új életet akar kezdeni. Viktor tizenkét éves, Napsugár nyolc. Úgy neveljük őket, mint a sajátjainkat – tudta meg a Bors Anasztáziától.

Utoljára karácsonykor jelentkezett, küldött csomagot a gyerekeknek, de nem ment haza.

– Szerette az életet, mindig életvidám volt. Magától ilyet soha nem tett volna. Szeretnénk felderíteni az ottani életének minden részletét, hogy kiderüljön az igazság! – tette hozzá sógornője.

A rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja az esetet. A nyomozás végén derül ki, hogyan halt meg Anita.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja (mobilról is) a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot!