Két napig élhetett csak az újszülött, mert apja türelmetlen ember

Liam Deane mindössze két napja volt apa, amikor olyannyira elvesztette türelmét kislánya sírása miatt, hogy halálra verte a csecsemőt. A wakefield-i apa mindössze két napig bírta elviselni Luna sírását, miután az anya, Karen Bissett lefeküdt aludni, brutálisan bántalmazta a mindössze kétnapos csecsemőt, aki belehalt a sérüléseibe.

A kislányt több, élettel össze nem egyeztethető sérüléssel találták meg, a testén, fején is súlyosan bántalmazták, agysérülést is szenvedett. A leedsi bírósági tárgyalás ideje alatt bebizonyosodott, hogy a 22 éves apa elvesztette a türelmét, miközben gyermekét a felügyeletére bízták, és addig verte a július 9-én született csecsemőt, mire az végleg elhallgatott.

Father jailed for life for murdering his two-day-old daughter

Liam Deane lost his temper with Luna and subjected her to an horrific assault Luna was just two days when her father punched and squeezed her tiny body Deane, 22, battered Luna because she was crying at their home in Wakefield A father who punched his two-day-old baby daughter to death because she 'would not stop crying' has been jailed for life.

A férfi eleinte igyekezett tagadni, hogy ő tette a szörnyűséget a kislánnyal, először azzal védekezett, hogy Luna nyilván leesett valahonnan. A kislány anyjának is ezt a verziót mondta, ám a kiérkező mentők azonnal észlelték, hogy a baba súlyos bántalmazás áldozata lett. A kétnapos Lunát azonnal egy leedsi kórházba szállították, ahol három napon át harcoltak az életéért, ám végül július 14-én meghalt.

A férfi azonnal a rendőrök célkeresztjébe került, és a kihallgatások során beismerte, hogy ő a felelős lánya haláláért. A bírósági tárgyaláson természetesen semmilyen elfogadható magyarázatot nem találtak a férfi tettére, nem is találhattak, ilyesmire semmi sem lehet magyarázat.

A bírósági tárgyalás során felolvasták az anya nyilatkozatát.

„Velem marad a szörnyű kép, ahogy Lunát gépekkel tartják életben. Nem lehet leírni azt az érzést. Az ellenségeimnek sem kívánom” - nyilatkozta az anya.

Az apa életfogytiglani büntetést kapott, legkorábban 10 év múlva szabadulhat.