Két hónap alatt két babáját vesztette el Jennifer

Csapást csapás követ egy fiatal pár életében. Nagy Jennifer és Koltai Richárd kisfia, Nimród március végén, két hónaposan hunyt el – a szülők állítása szerint orvosi hanyagság miatt. A 21 éves anya közben újra állapotos lett, ám négyhetesen elvetélt.

A Bors elsőként írta meg tragikus történetüket. Nimród egyik pillanatról a másikra hófehérré vált, de a háziorvos azt tanácsolta: menjenek haza vele, szoptassák többet, és itassanak vele több sárgarépalevet. Mikor órákkal később aggasztóan leromlott az állapota, nagynehezen beutalta a doktornő a legközelebbi kórházba, ahonnan egy fővárosi intézménybe szállították át. A kisfiú végül másnap, az édesanyja karjaiban meghalt.

Hazavihették gyermekük hamvait. Kis emlékhelyet alakítottak ki neki

A fiatalok a második babavárástól azt remélték, hogy némileg segít nekik túltenni magukat a történteken. Ám a sok hercehurca a magzat elvesztéséhez vezetett. – Sajnos az állandó idegeskedés miatt ment el a kicsi – mondta megtört hangon a Borsnak az édesanya. – Nimród ügyében továbbra is zajlik a rendőrségi vizsgálat.

Rendkívüli haláleset jogcímén keresik a felelősöket, akiket be fogunk perelni. Sorra hallgatnak meg minden orvost és ápolót, akinek köze lehetett a halálához, ugyanis a kórházban is hibázhattak. A boncolást elvégző orvos szakértő megállapította, hogy összeomlott a fiam keringése, és légzési problémák léptek fel, de a 27,2-es cukrára nincs magyarázat.

A pár kisfia, Nimród március végén halt meg, ügyében nyomoznak. Az új magzattal szerették volna enyhíteni a fájdalmukat…

A pár időközben hazavihette kisfia hamvait. Egy mécsesekkel és fotókkal körberakott emlékhelyet állítottak neki. Hamarosan lesz egy templomi búcsúztatás is. Jennifer munkával próbálja meg a lehetetlent, azaz feledni a történteket. De bevallja: rendkívül nehezen viseli, amikor gyerekekről beszélnek előtte.