Jolie-t másfél millióval verte át a pesti portás

Másfél millió forintot gombolt le Angelina Jolie-ról egy portás, aki a tulajdonos tudta nélkül bérbe adta a Tűzraktár épületét a sztárnak. A színésznő kénytelen volt kétszer fizetni a helyszínért.
Másfél millió forintot gombolt le Angelina Jolie-ról egy portás, aki a tulajdonos tudta nélkül bérbe adta a Tűzraktár épületét a sztárnak. A színésznő kénytelen volt kétszer fizetni a helyszínért.
Heverhet Hollywood a lábai előtt, vehet palotákat dollármillióin, igéző bájával levehet minden férfit a lábáról, vigyázhatnak rá a világ legképzettebb testőrei, Angelina Jolie védtelen a magyar ügyeskedéssel szemben: napjaink legünnepeltebb filmdíváját könnyedén átverte egy ferencvárosi portás.

A rendezőként szárnyait próbálgató Angelina a minap forgatási helyszínnek szemelte ki az egykori Tűzraktár épületét. A romos ház annyira megtetszett neki, hogy nyomban kibérelte egy hétre másfél millió forintért. Honnan sejthette volna, hogy a bérleti szerződést nem a tulajdonossal, hanem a kapuőrrel kötötte?

A turpisságra az épület gazdája jött rá, aki megdöbbenve értesült partnerétől, hogy Jolie hétfőtől náluk forgat. A portás abban a hitben kötötte meg élete legnagyobb bizniszét, hogy soha senki nem tudja meg: egy népes hollywoodi filmes stáb szállja meg a IX. kerületi roskatag házat, hiszen a tulajok csak ritkán bukkantak fel ott.

Munkáltatói azóta kirúgták, a bérleti díjat azonban nem kapták meg tőle, mert már elverte a könnyen jött pénzt.

Angelina stábját értesítették az átverésről, információink szerint a produkció kénytelen volt még egyszer fizetni a területhasználatért, ezúttal már a jogos tulajdonosnak. A Tűzraktár tulajdonosa nem kívánt nyilatkozni a történtekről, de az egyik közösségi oldalon már bőbeszédűbb volt.

„Okos volt: megadta egy másik cég nevét, amely „üzemelteti” az épületet és az amerikaiak azzal szerződtek. Brangelina még nem ismeri a magyar virtust, nem is gondolt arra: az utca embere kiadja neki simán a Parlamentet is...«

OZS