Íme Pest megye tíz legolcsóbb nyaralója

A legolcsóbb 1,1, a legdrágább 2,2 millió forint. Egy nagy lomtalanítás mindenhol elkél, de látjuk a fantáziát az apró, a fővárosból könnyen megközelíthető kis telkekben! Némi felújítás, és ha a környék és a szomszédok is rendben vannak, indulhat a pihenés!
A legolcsóbb 1,1, a legdrágább 2,2 millió forint. Egy nagy lomtalanítás mindenhol elkél, de látjuk a fantáziát az apró, a fővárosból könnyen megközelíthető kis telkekben! Némi felújítás, és ha a környék és a szomszédok is rendben vannak, indulhat a pihenés!

Felújítandó tégla nyaraló,1000 nm-es telken, eladó! Az ingatlanban egy szoba, konyha, WC található, valamint egy nyitott terasz! A telek erdős, bekerítetlen. Áram a telek előtt található.

1970-ben épült, 20 m2 alapterületű faszerkezetű, kéthelyiséges épület, tárolóval, 536 m2 bekerített, “zártkert” megjelölésű, telekkel, sok gyümölcsfával eladó.

Hermány dűlőben, 700 m2-s, zártkerti besorolású telek, 2 épülettel eladó! A betonalappal, téglából épült épület 28 m2 alapterületű, két helységből áll, konyhából és szobából. Az épület kéménnyel rendelkezik, a fűtése teatűzhellyel lett kialakítva. Az épület előtt fedett, 11 m2-s pihenőterasz, alatta 11 m2-s pince található.

PILIS ZÁRTKERTI RÉSZÉN ELADÓ, MASSZÍV KIS HÁZIKÓ, SOK GYÜMÖLCSFÁVAL ÉS KISKERTTEL!
1116 m2-es gondozott telken eladó egy 1900-as évek elején épült, de 30 éve gondozott, karbantartott 35 m2-es házikó, melyhez közvetlenül kapcsolódik egy 16 m2-es kamra helység, amiből plusz szoba alakítható. A házba csak a villany került bevezetésre, de így is lakható nyáron, mivel a 32 méter mély fúrt kútról egy kerti zuhany üzemel.

Vác külterületén, Spinyérben, örök panorámás, 2880 m2-es telek, 30 m2 alapterületű téglaházzal eladó! Az épület jó műszaki állapotú, ikersejt téglából épült, beton alappal, pincével, a tető piros palaborítású.

ÖRÖKPANORÁMÁS TELEK, KIS FAHÁZZAL, KEDVEZŐ ÁRON!
Vácon, a Nyulasban, zártkerti besorolású, 900 m2-es telek kis faházzal eladó! A telekre és az épületbe a villany be van vezetve, fúrt kúttal is rendelkezik az ingatlan. Az utca közvilágítással rendelkezik. A faház 6m2 alapterületű lakórészből és ugyanakkora fedett teraszból áll, felújítható vagy lebontható.

Eladó 2225 m2 telek 32 m2 házzal FARMOS Öregszőlő külterületen buszmegállóhoz közel !
A ingatlannak saját hidrofor rendszer van, a telken két fúrt kút is található. A ház berendezett, szoba, konyhasarok, előszoba, és fürdőszobából áll! Az ingatlan alatt pince is található.

Kerekzátony-szigeten, csendes,nyugodt helyen, távol a város zajától, 360 m2-s körbekerített telken ,földszintes, 25 m2-s faházas nyaraló teljes berendezéssel,bútorokkal eladó. Villany a házba bevezetve , a csatorna telken belül ,fúrt kút a vizet biztosítja.

Tóalmáson 30 nm-es télen is lakható házzal, 1050 nm-es telek, karbantartott, gondozott eladó.Vezetékes víz, villany, fúrt kút. A ház téglából épült, bepucolva. Melléképület és pince is van. Autóbeálló. Gyümölcsfák és szőlő.

Eladó ez a kellemes vadregényes Dunai szigeten található kis faházas nyaraló. A telek 360 nm-es. Víz és hidroforos vizellátás van a házban. A csatorna kiépítése folyamatban van. A kis 30 nm-es házban egy+ fél szoba főzőfülke fürdő és előtér található. A kertben hagyományos kerti wc. Horgászni a parton lévő stégeken lehetséges. Közlekedés révvel vagy saját csónakkal lehetséges. Kellemes csendes hely pecásoknak.

További képek és információk a nyaralók árára kattintva érhetőek el az Ingatlanbazár.hu oldalán!