Aktuális

Íme a 2020-as karrier horoszkóp - Tudja meg, mit mondanak önnek a csillagok

Bors

Létrehozva: 2019.12.20.

A jövő évben az összes csillagjegy szülöttének lesz lehetősége a munkájában, üzletében fejlődésre. Lesz, akinek ehhez a hobbiját érdemes továbbfejlesztenie, másnak a kommunikációs képességeit vagy éppen a kapcsolatait felfrissítenie. Olvassa el karrierhoroszkópját, hogy megtudja, mire számíthat a 2020-as évben.

Kos 
március 21.– április 20.

Ügyeljen arra, hogy a főnökével való jó vagy rossz viszonya semmiben ne zavarja meg az ítélőképességét! Ne csapja be munkaadóit és ügyfeleit, mert baja lehet belőle, pénzt is veszíthet vele! Ne vágjon bele egy nagyobb munkaügyi perbe, mert esélyes, hogy veszít! Idén hajlamos lehet illúziókban ringatni magát, ezért most életbevágóan fontos, hogy két lábbal álljon a földön, reálisan szemlélje az eseményeket és utánajárjon mindennek.

A sikerhez vezető legrövidebb út, ha bölcs emberekkel veszi körül magát. Hasznára válhat egy jogász vagy egy ügynök, aki az ön érdekeit képviseli. Ne higgye, hogy mindent tud, ennek az lehet a következménye, hogy nem veszi figyelembe mások hasznos tanácsait, de hallgasson az ösztöneire is. 

Bika 
április 21.– május 20.

Az év elején nem akar olyan munkát végezni, ami közben nem élheti ki a kreativitását, és gúzsba kötve érzi magát, ellenállhatatlan vágyat érez arra, hogy új állást keressen. Csak olyan helyen fogja jól érezni magát, ahol önállóan dönthet, lesz is egy jó lehetősége márciusban, hogy elhelyezkedjen. 

Egy külföldi munkával kapcsolatban becsaphatja önmagát, ne hitesse el magával, hogy minden rendben lesz! Nyár végén lesz újabb lehetősége a váltásra, itt már az anyagiak fognak dönteni, de lehet, hogy kevesebbért is hajlandó lesz továbbállni, csak hogy végre azt tegye, amihez valóban ért. Mindig maradjon a törvényes keretek közt, mivel idén nagy a lebukás lehetősége!

Ikrek 
május 21.– június 21.

Idén gondolja végig, hogy valóban tud-e kommunikálni az emberekkel, és hogyan kellene viselkednie, hogy ne értsék félre. Ezzel további sikereket érhet el a munkájában. Kitartása erős lesz egész évben, különösen februárban és szeptemberben, így aki nagyobb célokat tűzött ki maga elé, annak érdemes ekkorra időzítenie ezt.

Aki állást keres, vagy változtatni szeretne, az már január közepén nekiállhat ennek. Kérjen segítséget ismerőseitől, most jól jön egy kis protekció. Akik úgy érzik, hogy már szinte fojtogatja őket a munkájuk, azok azonnal lépjenek, márciusban ugyanis nagy az esélye annak, hogy a stressz fizikai betegségeket is okoz. 

Rák 
június 22.– július 22.

A kapcsolatok ápolása és a közösségi tevékenységek sokat segíthetnek munkájában, vállalkozásában, akár az internetes felületeken is sikert arathat. Idén olyan támogató­kat szerezhet magának, akik hosszú távon egyengetik majd az útját. Figyel­jen arra, hogy áprilisban ne önt vá­lasszák ki majd bűnbaknak egy más által elkövetett hiba okán!

Ön kerüli ugyan a konfliktusokat, de most igyekezzen minden áron kiállni magáért! Nyáron úgy érzi, hogy mindenkinél többet kell dolgoznia, itt is érdemes szót kérnie, és a munka újrafelosztását szorgalmaznia. A november és a de­cember sikert tartogat, akár önálló cé­get is alapíthat. 

Oroszlán 
július 23.– augusztus 23.

Egy kis önreklámozás most sokat lendíthet a karrierjén. Ehhez elég, ha csak egy kicsit hangosabb a szokásosnál, máris eléri a célját. Az idén szerzett vagy továbbfejlesztett tudás most rengeteget lendít karrierjében, sőt az anyagi helyzetén is, ezért ne sajnálja az időt tanfolyamokra. A munkakeresők március végéig nagy eséllyel találnak állást, és azok is bátran felállhatnak helyükről, akiknek már elegük van a főnökükből.

Október környékén úgy érzik majd, hogy egyre többet kell dolgozniuk a megszokott bevételért, de ez később meghálálja magát. Májusban egy rosszindulatú pletyka okozhat zavart üzletében, ezt igyekezzen elcsitítani. 

Szűz 
augusztus 24.– szeptember 23.

Már január közepétől érdemes valami olyasmibe belekezdenie, ami friss szellőt hoz az életébe. Kezdetben akár hobbiként, ez még így is kinőheti magát annyira, hogy fő jövedelemforrássá váljék. Júniusban egy kis zökkenő lesz az üzletmenetben, lehet, hogy csak máshol vállalt túlórával tudja pótolni a bevételét.

Ezután azonban fellendülés jön, amikor akár az állásnélküliek is megtalálhatják álmaik munkáját. A munkában a második félévben érdemes kerülnie az irritáló embereket, mivel ezek jelentősen visszavethetik a munkában, sőt még problémákat is okozhatnak egy elindított pletykával. Az üzletet alapítók bátran szövetkezzenek barátaikkal! 

Mérleg 
szeptember 24.– október 23.

Az év eleje fokozott munkatempót hoz, ami nem biztos, hogy pluszbevétellel is jár. Márciusban többen már egy új helyen vagy új po­zícióban találják magukat, amibe idő­be telik, hogy beleszokjanak. Aki szeretne valamilyen nagyobb munkába belefogni, annak érdemes kikérni nála tapasztaltabbak véleményét, még akkor is, ha a tanácsadót egyébként nem 
kedveli emberileg.

A május remek időpont a váltásra és munkahelykeresésre, még itt is érvényes a tanács, hogy kérjenek segítséget, protekciót. Ősszel ne bonyolódjon vitába üzletfeleivel, feletteseivel, mert hosszú távon rosszul jöhet ki belőle. Év végén feltétlenül tartsa be a jogszabályokat!

Skorpió 
október 24.– november 22.

Bár igencsak elfáradt a tavaly év végi hajrában, a lazsálásnak még nem jött el az ideje az új esztendő elején. Januárban és február elején még mindig szüksége lesz a kitartására, viszont ez az erőfeszítés meghálálja önmagát. Az anyagi életét is javító le­hetőséggel találkozik tavasz végén, ebben a segítségére lesz az egyik roko­na is.

Aki önállósulni szeretne, annak jó lehetősége lesz erre nyár közepén. Arra figyeljen, hogy senkiről ne mondjon rosszat a saját munka vagy üzleti te­rületén, mert ez később súlyos káro­-kat okoz a munkájában, üzletében. A munkát keresők önállóan, protekció nélkül is találhatnak egy remek állást már az év elején. 

Nyilas 
november 23.– december 21.

Partnere vagy egyik kö­zeli ismerőse év elején segít fellendíteni a karrierjét vagy az üzletét. Ebben az évben tanul a múlt hibáiból, és ezt a tapasztalatát fel is tudja használni a munkájában. Az állást keresők vagy a váltani kívánók áprilisban találhatnak egy olyan lehetőséget, ami nemcsak a megélhetést biztosítja, de jelentősen javítja majd az anyagi helyzetüket is.

Nyáron több feladat hárul a Nyilasra, mint korábban, de ezt a helyzetet most élvezi, mivel új dolgokkal és emberekkel ismerkedhet meg. Idén egyre többször érzi, hogy valamilyen módon kiélné a kreativitását is, ezt eleinte hobbiszin­ten tudja megtenni, de ezt később továbbfejlesztheti. 

Bak 
december 22.– január 20.

Már az év elején lesz lehetősége olyan kapcsolatokat kiépíteni, ami év közben jobb helyzetbe juttatja. Február végén ne társuljon közeli ismerősökkel, és lehetőleg rokonokkal se, mert a nehéz helyzetekben nem tud majd kiállni magáért, csak akkor, ha összevesznek. A Bak számára ez a nagy döntések éve is lesz, de minden lehetőségnek alaposan járjanak utána, hogy ez a döntés előrevigye őket.

Lehetősége lesz továbbfejleszteni a tudását is, amit már októbertől hasznosíthat is. Az állást keresők bátran nézzenek szét olyan területen is, ami eddig csak hobbiszinten foglalkoztatta őket, arra is nyílik lehetőségük, hogy ez a fő megélhetésükké váljon.

Vízöntő
január 21.– február 19.

Ez az év több kihívást tartogat a Vízöntő számára, de csak az egyénen múlik, hogyan teljesíti azt. Ha több energiát fektet be a megszokottnál, akkor sikert kovácsolhat ezekből. Érdemes idén jobban odafigyelni a rövid távú célokra is, mivel a sok kisebb sikerből jön majd a nagyobb.

Többen érzik majd úgy, hogy az eddigitől teljesen különböző területen is kipróbálnák magukat, erre már februárban is lesz lehetőségük. Lehet, hogy eleinte csak a kedvük javul majd ettől, később azonban már anyagilag is megéri. Az állást keresőknek folyamatosan kell bombázniuk a munkahelyeket, hogy megtalálják a számukra megfelelő helyet. A november igen sikeres hónapnak ígérkezik. 

Halak 
február 20­.– március 20.

Az év elején úgy érzi, hogy elakadt a karrierjében és már-már váltana, de február közepén egy olyan fellendülés várható, amire még legjobb álmában sem számított. Innen csak az vetheti vissza, ha nem tartja be a szabályokat, vagy túl gyakran keresi a kiskapukat, ha így tesz, pórul járhat.

Tavasz végén a probléma­megoldó képessége nem ismer határokat, aminek gyorsan híre megy, és egyre jobb munkákat, üzleti lehetőségeket talál. Arra azonban figyeljen, hogy karrierje fellendülése ne menjen a magánélete rovására! A több munka növeli a stresszhelyzeteket is, de ez egy tanulási folyamat is lesz a Halak számára, hogyan kezelhetik ezt. 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17168381_auto_resized.jpg
origo.hu

Szuperszexi fitneszmodellre cserélte a dögös pornóst a bokszvilágbajnok - galéria

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27508_resized.jpg?avcount=1714262711
origo.hu

Félmeztelen privát képeken a gigamellű magyar modell

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17167543_auto_resized.jpg
life.hu

Készül a temetésre a Buckingham-palota: Károly sokkal betegebb, mint hisszük

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158286_auto_resized.jpg
vg.hu

Menekülnek az üzemanyag-kereskedők a benzinárstop elől: péntektől újabb árcsökkentést hajtanak végre

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17168695_auto_resized.png
metropol.hu

Akkor és most: úgy megváltoztak mára a Barátok közt szereplői, rájuk sem ismerni – galéria

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17165736_auto_resized.png
hirtv.hu

Deutsch Tamás figyelmeztet Magyar Péter kapcsán + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27509_resized.jpg?avcount=1714262711
origo.hu

Mellbimbóit mutogatta az ismert énekesnő

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17167516_auto_resized.jpg
travelo.hu

Nem ok nélkül nevezik a világ legszebb akácos kertjének ezt a japán csodahelyet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27151_resized.jpg?avcount=1714262711
she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714262711
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27468_resized.jpg?avcount=1714262711
origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/NuyMVxpDLND8filpfAEDrX15zuuENvMLOSNbDdmkQcQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50Lzg1MDdiYTQ2ZjYzZTQwZjlhYjkyNWJjMjhmMDRjYzJm.webp
Szívszorító

„Sokat sírtunk" – Végre hazamehet családjához a másfél évig éber kómában fekvő ralis, Szilágyi Ricsi

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/sMbLs9749tGqn2SfFOf4fJd1bHil4AOerIKtr00u3ys/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2FlNDU1ZWRhZDBmNDQ4NmI5NWI1YjA0ODllN2NjN2Rk.webp
Baleset

Új fejlemény az egri fiúról, akit vagon tetején rázott meg az áram – megvan, mikor ébresztik fel a mesterséges kómából