Imádta az asszony a fiát, aki végzett vele

Rajongva imádta és többször is kihúzta a bajból későbbi hidegvérű gyilkosát R. Éva. A családirtó N. Norbert beismerte tettét.
Rajongva imádta és többször is kihúzta a bajból későbbi hidegvérű gyilkosát R. Éva. A családirtó N. Norbert beismerte tettét.

Még szombat hajnalban rendezett brutális vérfürdőt édesanyja tatabányai házában a kétgyermekes családapa, N. Norbert. Mint azt a Bors megírta: a házhoz hajtott, ahol először Éva néni férjét, Sanyi bácsit, majd saját édesanyját is kegyetlenül kivégezte. Ezután a rendőrökre is többször tüzelt, majd négy órára bezárkózott.

Ismerősöktől úgy tudjuk, a férfi egy percre sem bánta meg, amit tett, a gyilkosságról egyik ismerősének dicsekedve számolt be. Pedig Éva néni korábban rajongva szerette fiát:

– Imádta Norbertet, többször is ő húzta ki a bajból. Bármit megtett volna érte és unokáiért. Csak az utóbbi években romlott meg a kapcsolatuk – meséli a rokon. A környékbeliek szerint Éva néni és menye, Anita vesztek össze.

© Bors

– Évi mindig próbálta egyben tartani a családot. Biztos vagyok benne, hogy sosem hitte volna, hogy Norbi azért jön, hogy kivégezze – mondja egy környékbeli.

A férfi engedéllyel tartott Glockjával lőtt. Ismerősei nem értik, hogy kaphatott engedélyt, mert labilis idegzetű volt. A férfit a bíróságon előzetes letartóztatásba helyezték, ahol beismerő vallomást tett. Elmondta, mi vezetett a gyilkossághoz, azonban azt állítja: nem emlékszik arra, hogy a rendőrökre támadt volna.