Aktuális

Ilyen a szupermodellek horrordiétája: Mintha fehérítőt nyeltem volna!

Bors

Létrehozva: 2017.12.13.

<p>Önként nevezett be a brutális önsanyargatásra két fiatal nő, hogy kipróbálja, milyen diétának teszik ki magukat a szupermodellek minden egyes bemutató előtt.</p>

Két 25 éves nő, Michelle Khare és Candace Lowry elhatározta, hogy végigcsinálják ugyanazt az egyhetes, rendkívül szigorú diétát, amit a szupermodellek is a nagy bemutatók előtt. Már tavasszal végigcsináltak egy egyhetes akciót - akkori élményük az volt, hogy ellenségeiknek sem kívánnának ilyet - most azonban egy másik diétát néztek ki maguknak.

“Miután láttuk a Victoria’s Secret 2017-es bemutatóját Shanghaiban, és azt, hogy milyen hihetetlenül néznek ki a modellek, elhatároztuk, hogy adunk az ő különleges étrendjüknek egy esélyt” - magyarázták a lányok YouTube-videójukban, hozzátéve: Ne próbáljátok ki otthon... veszélyes lehet!”

Mintha fehérítőt nyeltem volna!

A diéta lényege az alacsony napi kalóriabevitel mellett a só teljes kiiktatása az étrendből, valamint a tejtermékek teljes hiánya. Se sajt, se joghurtok, semmi... Azonban ennél is nehezebb volt a két tesztelőnek megbarátkoznia azzal, hogy a különleges étrend értelmében minden reggel le kellett húzniuk egy kis pohárnyi almaborecetet.

“Úgy néz ki, mintha almalé lenne” - kerülgette az italt Michelle, ám amikor első alkalommal lehúzta, bizony majdnem azon nyomban vissza is köpte. “Ez rosszabb, mint az alkohol. Olyan, mintha fehérítőt nyeltem volna. Bármit is csinál, remélem lesz eredménye!”

Folyamatos éhség és kínos magyarázkodások

A két fiatal videóblogger egyébként a sómentes étkezésben nem is annyira az ízek hiányát kifogásolta (ők nyilván nem ismerték A só című magyar népmesét, aminek az a csattanója, hogy a legfiatalabb lány úgy szereti édesapját, a királyt, mint az emberek a sót) hanem azt, hogy ilyen diétával kínosnak érezték, ha nem otthon kellett enniük. “Eljutottam odáig, hogy már nem is akartam elmenni sehová enni” - mesélte Michelle. “Persze ez részben annak volt köszönhető, hogy folyton idegeskedtem, hogy az étteremben lesz-e sómentes, szupertiszta verzió bármiből, amit ehetnék. Kínos, hogy el kell magyaráznod a pincérnek, hogy miért nem ehetsz olyan csirkét, amit megsóztak.

A diéta utolsó napja - ami a modelleknél ugye a kifutóra lépést megelőző nap - még durvább: a két lánynak ekkor már csupán kamillateán, turmixokon és rengeteg vízen kellett túlélnie a napot. Eddigre gyakorlatilag állandósult náluk az éhségérzet - az egy hét folyamán ugyanis tulajdonképpen soha nem érezhették azt: jóllaktak. 

“Természetesen nem kell a kifutón lennem ezt követően. Az motivált, hogy jól nézzek ki, de nem tudom, hogy emiatt valóban egyfolytában éhesnek akarom-e magam érezni. Ez nekem hamisnak tűnik” - összegezte Michelle. Candace valamivel jobb véleménnyel volt a diétáról a hét végén: “Hogy őszinte legyek, nem volt olyan rossz. Nagyon sok munkával jár és nagyon nagy elhatározás kell hozzá. Olyan ez, mint az a SpongyaBob epizód, ahol Tunyacsáp ellátogat oda, ahol minden nap ugyanaz. Ezek a modellek keményen dolgoznak azért, hogy úgy nézzenek ki, ahogy. Az a munkájuk, hogy jól nézzenek ki.”

“A legnehezebb a szükségtelen nyomás volt, hogy egy bizonyos módon kell kinéznem, és emiatt kell kitennem magam egy csomó fájdalomnak” - zárta le a diéta-kísérletet Michelle.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27412_resized.jpg?avcount=1714025710
origo.hu

Ukrajna halálos fegyvert vetett be, kitörhet a világháború

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27407_resized.jpg?avcount=1714025710
origo.hu

Bejelentést tettek a NATO határán lévő gyilkos atomfegyverekről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160568_auto_resized.png
metropol.hu

Óriási dráma a Fradi meccsén, négy percen múlt a kupadöntő

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158597_auto_resized.jpg
vg.hu

Hivatalos: májusban nyitják meg ez első budapesti Primark-üzletet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160570_auto_resized.png
metropol.hu

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155627_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Kiderült, ki írta az elhíresült adatvédelmi nyilatkozatot

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27406_resized.jpg?avcount=1714025710
origo.hu

Putyin rettegett szövetségese megdöbbentő üzenetet küldött

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160835_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Miért nem jött vissza játszani?" - elkékült és holtan esett össze a 10 éves, mosolygós kisfiú

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160984_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Egy újabb álompárnak vége: a műsorvezető bejelentette, külön utakon folytatják párjával

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157532_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Gyereknevelés mellett főállás? Majoros Hajni kitálalt, miért nem ment vissza dolgozni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160216_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Az a kérdés, hogy ez szívedre vagy az eszedre hallgatsz” – Gyöngyi meghozta a végső döntést, Csabi azonnal könnyekben tört ki

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/77QRqHkkmmuF0DtZdXHGjDbLVd1Rdd15Zl1PLKolGu0/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzY4NGFhYTc5ZTZlMjQ5Nzg5NGIzZjUzYTcwYjNlYjE5.jpg
Gyász

„Zsuzsi volt a legkiválóbb tanítványom” – egyetemi évek vártak a bakancslistás lányra

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/y-hkqrD9dfxH2X-iPEDLAF9i6gfpXCOX-pjYpdmstVQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2UxMjg3YmU3YzY3OTQ5ZDNiOGRkMThjNmNjNGUxMjI4.jpg
Patkánytámadás

Dráma Ócsán: Ijesztő elváltozást találtak a patkány által megharapott kisbaba szervezetében