Így jár az, aki rossz nőt akar megerőszakolni – brutális fotó

A hölgy bátorságáért és erejéért kitüntetést érdemelne, mivel néhány mozdulattal leszerelte azt a férfit, aki megpróbált rátámadni.
A hölgy bátorságáért és erejéért kitüntetést érdemelne, mivel néhány mozdulattal leszerelte azt a férfit, aki megpróbált rátámadni.

A South Yorkshire-i rendőrség jelentette, hogy sikeresen letartóztattak egy Jonathon Holmes nevű férfit, aki a a gyanú szerint több nőt is rendszeresen követett, annak reményében, hogy egy félreeső helyen maga alá teperje őket. Ám a szexragadozó pechjére Sheffieldben egy olyan 21 éves lányt fogott ki, aki csúnyán elbánt vele. Mármint ennyire csúnyán.

Holmes azt hitte, könnyen elbán a nővel, és azt súgta a fülébe, miközben megpróbálta berántani a susnyásba, hogy „nyugi, élvezni fogod”, ám a nő lakáskulcsa segítségével arconzúzta támadóját, és szinte felismerhetetlenre nyiszatolta és kaszabolta a perverz arcát. Scott Green rendőrségi munkatárs szerint a nő azt mondogatta a férfinek, hogy „soha többé nem fogsz ilyet csinálni egy másik nővel”.

– Hihetetlen bátorságról tett tanúbizonyságot, és az, hogy ilyen hatékonyan fel tudott lépni egy ilyen drámai esemény közepette, szintén példaértékű, ráadásul a segítségével egy igencsak veszélyes bűnözőt sikerült rácsok mögé küldenünk. Minden városlakó nevében köszönetet mondhatunk a hölgynek. – idézi a brit Metro Greent.

Holmesról egyébként a városi térfigyelő kamerák is felvételeket készítettek, ahol világosan látszott, hogy egyedülálló nőkre vadászott. Az áldozatát is így figyelte ki, és miután a nő hazafelé indult, úgy döntött, cselekedik. Pechjére azonban nem csak az arcát zúzták szét, hanem még 4,5 évre börtönbe is kerül.