Húsbárddal vágta le áldozata ujját a DJ, aztán szelfizett vele

Különösen barbár módon bánt el ismerősével egy 35 éves lemezolovas. Az angliai klubélet mérsékelten ismert alakja, DJ MadSkie levágta a férfi egyik ujját, azután élőben bejelentkezett az egyik legnagyobb közösségi oldalon, és büszkén mutogatta a levágott véres testrészt.

"Látjátok ezt? Levágtam az ujját! Akárki b*szakodik velem, ezt teszem vele, levágom valamijét" – mondja a Snapchat-videón. Még humorizál is a Sebhelyesarcú című filmklasszikusból vett idézettel, "Köszönjetek a kisbarátomnak!".

A dj, bizonyos Malachi Halstead mindezt azért tette, mert állítása szerint a férfi pénzt lopott tőle, számol be a Daily Mail. A 23 éves áldozatot autóba ültette, azután egy temetőbe hajtott vele, ott vágta le ujját egy húsbárddal. Most 14 évre bebörtönözték.

A rendőrség nem sokkal a videó közzététele után elfogta, de próbált megszökni a rendőrök elől. Aztán a bíróságon azt vallotta: az ujjat nem ő vágta le, hanem egy titokzatos férfi – akit az egész eljárás alatt nem sikerült azonosítani –, aki már ott várt rájuk a temetőben.