Aktuális

„Hosszasan csak a túl szűk ánuszáról mesélt” – ezek történtek a legkínosabb társkeresős randikon

Bors

Létrehozva: 2018.07.16.

<p>A társkereső oldalakról mindenkinek van legalább egy rossz vagy kellemetlen élménye, most összeszedtük az internet legfélresikerültebb randevúit.</p>

Forrás: Pixabay/Illusztráció

A társkereső oldalak útvesztőiben sok furcsa emberrel futhatunk össze, akik bizony okozhatnak kínos pillanatokat számunkra. Összeszedtük a Tinder felhasználók legbizarrabb randiélményeit, melyekről azt hinnénk, csak a horrorfilmekben, de legalábbis tragikomédiákban történhetnek meg. 

A sebzett szívű zenész

„A srác a két órás randin fél órán keresztül másról sem beszélt csak a kedvenc hangszeréről: a klarinétról. A maradék másfél órában hosszasan ecsetelte hat éves kapcsolatát, ami nem  olyan régen ért véget, ráadásul folyamatosan Emilynek hívott, pedig nem ez a nevem. A legszörnyűbb az egészben az, hogy mivel szakított Emilyvel, ezért új lakásba kellett költöznie, ráadásul pont abban az épületben talált albérletet, ahol én is lakom.”

Rossz időzítés

„A harmadik randinkon voltunk a sráccal, akivel a Tinderen ismerkedtem meg. Mivel nem éreztem semmi vonzalmat iránta, úgy döntöttem, hogy felnőttek módjára megbeszélem vele ezt, de éppen akkor hívta fel az anyukája, hogy meghalt a nagymama. Egy órán keresztül ültem az autójában, amíg anyukája a telefon végén sírt.”

Szegény lány...

„A randi teljesen normálisan sikerült, kedves volt és udvarias. Mozi után elkísért az autómig majd felém hajolt, hogy megcsókoljon, azt gondoltam, miért ne? Ez volt a legborzasztóbb arcom ellen elkövetett támadás, amit valaha átéltem. A fél fejemet bekapta, majd elkezdte forgatni a nyelvét. Éreztem a nyelvét és a nyálát a szám körül. Nagyjából öt másodperc múlva leállítottam, és szó szerint le kellett töröljem az arcomat a kezemmel. Még most is érzem magamon, ha visszagondolok, borzasztó volt.”

Pech…

„Szuperül alakult az egész randi, aztán megemlítette a lány, hogy iszonyúan allergiás a darázscsípésre. Nem telt bele sok idő, találjátok ki mi történt…”

A pszichopata

„Semmit nem kérdezett tőlem, és mindenre egy szóban válaszolt. Kellemetlenül közel állt hozzám és csak bámult, amíg megittuk a sörünket, de egy szót se szólt. 30 perc múlva leléptem a helyről, de legnagyobb meglepetésemre kaptam tőle egy sms-t, melyben egy második randira hívott, mert szerinte az első is hihetetlenül jól sikerült.”

Ezt mégis hogy gondolta? 

„Nem ez volt életem legrosszabb randija, de mindenképpen a legkellemetlenebb – kezdte történetét egy férfi – teljesen más nő jött el a randira, mint aki a képeken volt. Úgy értem, mást küldött maga helyett. Sokszor hallottam már hasonló történeteket a barátaimtól, de én sose jártam még így. Annyira furcsa volt az egész. Közben felidézett néhány részletet a beszélgetésünkből, szóval kitudja, lehet mégis vele beszéltem, de szerintem nem. Egy ital után leléptem.”

Undorító

„Találkoztam egy sráccal a Tinderről, éppen vacsoráztunk, amikor elkezdte ecsetelni, hogy aznap orvosnál volt. Együttérzésből nem reagáltam semmit, de amikor elkezdte magyarázni, hogy túl kemény a széklete és túl szűk az ánusza, amióta vegetáriánus, és szinte könnyeivel küszködik, amikor vécére kell mennie, nem bírtam tovább. Természetesen nem találkoztam vele többet.

Kaszanova 

„A negyedik randink volt, amikor átmentem hozzá meccset nézni. A kanapén ültünk és bizonyára igen nagy csalódást okozott neki, hogy engem valóban érdekelt a meccs. Amikor elnéztem oldalra azt láttam, hogy a Tinderen épp a következő randiját szervezi. Amikor elbúcsúztunk még volt mersze megkérdezni, hogy mikor találkozunk legközelebb.”

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160334_auto_resized.jpg
origo.hu

Az aljas zenediktátor évekig kínozta, az élete tönkrement, borzalmas kínok közt halt meg - a csodálatos Cserháti Zsuzsa szenvedései

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17166253_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Fejlemény: pár hónapon belül kitoloncolhatják Harry herceget Amerikából

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17164686_auto_resized.png
hirtv.hu

Donald Trump üzenete a CPAC Hungary-n + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27486_resized.jpg?avcount=1714172712
origo.hu

Brutálisan megtámadták, véresre verték a TV2 sztárját

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17165843_auto_resized.jpg
astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. április 27.: a Rák egy kapcsolata váratlan fordulatot vesz, a Bak szerencsés

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27151_resized.jpg?avcount=1714172712
she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714172712
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27468_resized.jpg?avcount=1714172712
origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/JFNWf7mmWEpw5pefPCStAvMzjd1iDbJYH6M84_RYm3Q/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzExMmFlY2MyMzQxZTRhZDRiNmQ5MzllNDQzM2MyNWVi.webp
Veszélyes

„Sosem volt allergiás" – éjjel rohant a mentő a magyar tinilányért, rejtélyes tüneteket okozott az eper

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/u7ptSj9iRCOm-kNdbpSuZodFbrk4Lvzph-Ia1iIi0h8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2ExOGMwZTBmNDM4ODQwNjk4NzZiYTk5YzgxNzBhNzQw.webp
Szívszorító

„Sírva közöltem vele a hírt" – meg vannak számlálva a 14 éves Melissza napjai