Horrorsérülés: egyetlen esés miatt szakadt le a kisfiú lábfeje - 18+

Saját otthonukban sérült meg a fiatal fiú: megcsúszott, majd egy közel négy méteres zuhanás gyakorlatilag letépte a jobb lábfejét. Valóságos csoda, hogy meg tudták menteni a leszakadt végtagot. A Wokinghamben három testvérével és édesanyjával élő Scott Turner valószínűleg csak a véletlennek köszönheti, hogy még lehet esélye lábra állni. A szeptember 17-i balesethez kiérkező mentők ugyanis épp tudtak értesíteni egy szolgálaton kívüli specialistát, akik a helyszínen rögzítette a fiú lábfejét, így azt a kórházban - egy 14 órás műtétnek köszönhetően - meg tudták menteni.

Scott előtt még igen hosszú rehabilitáció áll © GoFundMe

A fiúcska előtt így is hosszú rehabilitáció áll, és sajnos nagyon elképzelhető, hogy álmáról lemondhat: Scott ugyanis ifjú focista, aki egész apró kora óta rajong a labdarúgásért. “Ez volt a szenvedélye, amióta megszületett. Az első szava az volt, hogy labda, és kilenc hónaposan már el is tudta rúgni - annak ellenére, hogy járni még nem is tudott” - mesélte a Get Reading oldalának Scott édesanyja, Vickie Robertson.

Ha nem lett volna jelen egy specialista a baleset után, talán a helyreállító műtét sem sikerül © GoFundMe

A fiú kezelésére a család egyik közeli barátja online gyűjtést szervezett, ahol mindössze kilenc nap alatt több mint 5000 dollár (1,3 millió forint) adomány jött össze.