Horrorcsalád: megölték a babát a boldvai vérfertőző szülők

Tíz éven át vérfertőző kapcsolatban élt a lányával egy boldvai férfi. Szandrának két gyermeke született az apjától, anyja pedig eközben mindenről tu­dott. Rémséges történet a boldvai, amely aztán gyilkossággal végződött. A család közös döntése volt, hogy a tavaly júliusban világra jött kislányt megöljék. A ba­bát takaróba csavarták, és az ágyneműtartóba rakták, a pici megfulladt. Szandra azonban később rosszul lett, kórházba került, itt derült ki, hogy gyermeket szült. A kórház értesítette a rendőrséget.

A lány hallgatott az apjával folytatott vérfertőző viszonyról, így a rendőrség is kezdetben csak őt gyanúsította a gyilkossággal. A Bors tavaly júliusban járt a családnál, Szandra anyja, Hajnalka a legnagyobb hidegvérrel nyilatkozta lapunknak, hogy ő és férje nem is sejtették, hogy Szandra állapotos. Ám később a DNS-tesztek fordulatot hoztak. Kiderült, hogy a halott baba és Szandra korábban született, ötéves lánya is a családfőtől fogant.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség tegnap közölte: a húszéves nőt és szü­leit is emberöléssel vádolják. Az apa ellen emellett sze­xuális erőszak, az anya ellen pedig kiskorú veszélyez­tetése miatt emeltek vádat. Ők előzetes letartóztatásba kerültek, Szandra szabadlábon védekezhet. Ötesztendős lányát nevelőszülőknél helyezték el.

A Bors korábban már foglalkozott a rémes esettel