Horror: HIV-vírussal fertőzte meg 23 hónapos unokahúgát

Egy egészen beteg szexuális bűnözőt ítéltek el a napokban az Egyesült Államokban.
Egy egészen beteg szexuális bűnözőt ítéltek el a napokban az Egyesült Államokban.

Alig egy óra alatt meghozta döntését a houstoni bíróság David Wilson ügyében: a férfit bűnösnek találták, miután két kiskorú lányt is szexuálisan zaklatott, írja az ABC News 7. A férfi négy évet már börtönben töltött egy korábbi molesztálási ügy miatt, de most bebizonyosodott: 23 hónapos unokahúgát szexuálisan zaklatta, és az aktus során a kisgyermeket HIV-vírussal, chlamydiával és nemi herpesszel is megfertőzte.

– Egy doktor mesélte a nyomozóknak, hogy a családban mindenkit leteszteltek ezekre a betegségekre, és egyedül Wilson, valamint a 23 hónapos kislány eredménye lett pozitív. A zaklatások miatt ráadásul a kicsinek olyan súlyos sérülései lettek, hogy több helyreállító műtétet is el kellett végezni rajta. – írja az amerikai tévéállomás honlapján.

Bár maga a bűntény már így is elég szörnyű, Wilson állítólag egy másik, 14 éves lányt is megfertőzött a fenti betegségekkel. Egy houstoni gyermekkórház ápolójának vallotta be az áldozat, hogy a férfi két éven keresztül folytatott vele viszonyt és ez alatt teherbe is ejtette. A későbbi vizsgálatok a lánynál is kimutatták a HIV-vírust.

Wilson a bíróság előtt azt mondta, hogy a viszonyát a 14 éves lánnyal egyáltalán nem sajnálja, ugyanakkor azt igen, hogy egy újabb ártatlan embert fertőzött meg a vírussal. Az ítészeket a férfi mondandója nem igazán hatotta meg, és életfogytiglani börtönre ítélték.