Aktuális

Horoszkóp: Maradjunk távol a rossz emberektől

Címkék
horoszkóp

Papp Gréti

Létrehozva: 2018.02.12.

<p>Bálint-nap táján a harmonikus Nap-Merkúr-Uránusz és a Vénusz-Szaturnusz rezgések ajándékaként egyesekre váratlan kaland, míg másokra tartós, kizárólagos kapcsolat vár.</p> <p></p>

Kos (03. 21-04. 20.)

Szerelem: képes lesz barátul szegődni kedvese mellé, és amikor Bálint-napon kiagyal valamit, amivel meglepi a párját, sikerül kapcsolatukat kirántani az unalmas rutinból. De becsülje meg, hogy partnere nagyobb áldozatot hoz viszonyukban, hajlandó felelősséget vállalni közös életükért, s ily módon legyőzni a szakmai és anyagi válságokat.  

Karrier és pénz: a hét eleje bővelkedik megszegett ígéretekben, de ha nincs állása, barátai révén könnyen találhat. Az adóügyeket viszont szakértőre kell bíznia. Ha nincs megelégedve az anyagi megbecsülésével, ne hagyja annyiban a dolgot. Hasonló gondolkodású kollégáival viszont összehozhat egy álomcsapatot, s magára vonhatja híres emberek figyelmét.  

Bika (04. 21-05. 20.)

Szerelem: ha partnere számára semmi sem fontosabb, mint a karrier és az üzlet, feküdjön rá ön is a karrierépítésre! Ha a párját túl sok hódoló veszi körül, állítsa válaszút elé: vagy ők, vagy ön. De ne rivalizáljon vele, hiszen mindkettőjükben van olyasmi, amiben egyikük jobb a másiknál. Azt viszont ne tűrje el, hogy szeretője önön nyerészkedjen!  

Karrier és pénz: fogadja meg, hogy semmit nem kotyog ki főnökeiről és üzletfeleiről olyan közegben, amely kapcsolatban lehet a munkahelyével. Egy szabálytalan megállapodás vagy valamilyen jogi buktató miatt vállalkozása vagy egy közös pénzügyi érdekeltség a hét elején veszélybe kerülhet. Ám ha elégedetlen a munkahelyi díjazásával, új munkahely után nézhet.

Ikrek (05. 21-06. 21.)

Szerelem: ha értekezlete van, túlórázik és gyakran utazik, ne hagyja, hogy a szex rutinszerűvé váljon. Bálint-nap táján sehol sem érzi magát annyira elemében, mint egy vad partin, de ha lepattint egy félrelépegető típust, ne csodálkozzon, ha az exe ráhajt a barátjára/ barátnőjére. A hét végén azonnal lépjen ki egy mérgező kapcsolatból!  

Karrier és pénz: azzal nem jut előbbre, ha értéken felül árusítja önmagát, vagy túlzó állításokkal áll elő saját eredményeiről. Érdemes viszont igénybe vennie az e-maileket egy támogatói vagy mentori kapcsolat fenntartásához, mivel az hatékonyan elégíti ki a kapcsolat működtetéséhez szükséges kommunikációs szükségleteket, amikor egymástól távol vannak.

Rák (06. 22-07. 22.)

Szerelem: ne hagyja, hogy az anyagiak önök közé álljanak, a hét elején beszéljen vele  a pénzről! Ha tartós kapcsolatban él, ez nem jelenti azt, hogy tartós unalomra van ítélve. 16-a magasságában partnerétől megkaphatja azt a biztonságot, amit egyedül nem tudna megteremteni. A mindennapok rutinja áttekinthetővé teszi házasságát és családi életét.    

Karrier és pénz: legyen óvatos bármilyen szerződés vagy okirat aláírásakor, csak akkor írjon alá fontos dokumentumokat, ha már az apró betűs részeket is végigolvasta. Azt nem ígérhetjük, hogy úgy érzi magát a munkahelyén, mintha szanatóriumban lenne, hiszen elég stressz éri ebben az időszakban, de anyagi helyzete egy pozícióváltásnak köszönhetően javul.

Oroszlán (07. 23-08. 23.)

Szerelem: álljon ellent a kísértésnek, hogy nyilvánosan rosszat mondjon kedveséről, ne álljon elő az összeköltözés témájával, inkább harapjon a nyelvébe – a kapcsolat jövője múlhat jellemerején. Ha azt akarja, hogy jobb legyen a kapcsolata társával, új módszerrel kell próbálkoznia. De nem érdemes szóba hozni az ásó-kapa-nagyharang témát.

Karrier és pénz: a hét elején óvakodjon a rossz tanácsadóktól! A hét közepén képes felfedezni, mi az, ami kollégáival és támogatóival összeköti, és arra építkezni. Ha átlagon felül teljesít a szakmájában, akkor magasabb fizetést kell kérnie, mint amennyit a többiek keresnek, de ha üzletről van szó, akkor a hét végén elveszítheti minden objektivitását.

Szűz (08. 24-09. 23.)

Szerelem: ha el akarja kerülni, hogy kapcsolatuk belesüppedjen a rutinba, érdemes próbálkozni más helyszíneken is. Miért ne lehetne a kádban? Egy vagyonos partner vagy a közös vállalkozás hosszú távra megszünteti anyagi gondjait. Ám ha egy éjszakai bárban meghívják egy italra, partnerét aligha a puszta felebaráti szeretet vezérli.

Karrier és pénz: valaki üres ígéretekkel eteti, és nemet kell mondania az olyan tevékenységekre, amelyekről nem sokat tud. Új munkahelyet találhat, ám ha nehézségei támadnak egy adott egyezség betartásával, lehetőség van újratárgyalni azt. Minden eredeti ötlet, amely enyhíthet cége pénzügyi nehézségein, elősegíti önt a szakmai siker lépcsőfokain.

Mérleg (09. 24-10. 23.)

Szerelem: Bálint-nap táján az ön számára a kacérkodás és a flörtölés sport, de legyen tisztában a maga választotta meredek helyzetek kockázatával. Ám ha a társa hallani sem akar az elköteleződésről, sőt még a figyelmét sem tudja hosszú távon lekötni, a legjobb, amit tehet, hogy kihasználja azt a szabadságot, amelyet ő kiharcolt magának.      

Karrier és pénz: a túl szépen hangzó ajánlat 13-án nem valószínű, hogy bejön. Gondolja meg, milyen következményekkel jár majd egy munkával vagy lakáshelyzetével kapcsolatos döntése: zárjon ki minden kockázatot, mielőtt lép egyet. Lehet, hogy befektet egy kedvező elhelyezkedésű ingatlanba, de óvakodjon attól, hogy pénzét fantasztikus autóra költse.

Skorpió (10. 24-11. 22.)

Szerelem: ha régóta vágyik az esküvőre, akkor Bálint-nap táján kell becsempészni a házasságkérdést a napi dialógusok közé. Ne fogja vissza magát, ha szerelmi vallomásról van szó, és vigye el hétvégére a párját egy termálvizes fürdőhelyre! Nincs is romantikusabb, mint a meleg pára rejtekében csókolózni, romantikázni a meleg vízben.  

Karrier és pénz: otthonában számítson pluszkiadásokra, és egy pénzügyi baklövésért is fizetnie kell. Tartson mértéket a költekezésben, hogy az esetleges túlkapások miatti zűröket elkerülhesse. Pályát módosíthat, családjától nagyvonalú támogatásra számíthat, de félő, hogy még akkor is kitart egy bizonyos befektetés mellett, amikor hanyatlik az ingatlanpiac.  

Nyilas (11. 23-12. 21.)

Szerelem: ha valaki nem hívja fel önt a megígért időpontban, akkor nem érdemes tovább pazarolni rá az időt. Ha partnerével fel szeretnék frissíteni az első randevúk élményét, hagyják, hogy a forgószél Bálint-napon elragadja önöket. Áruljon el magáról valami személyeset, és figyelje meg, hogy megnyílik-e hasonlóan a párja is.

Karrier és pénz: a hét elején hajlamos lehet eltussolni vagy kiszínezni fontos információkat és ennek következményeként újabb bonyodalmakba keveredhet. De ön se bízzon másra bizalmas szakmai információt, mert az illető az első adandó alkalommal továbbadja a hallottakat. Viszont a hét közepén minden elkezdett vállalkozása egy kockázatos kaland lesz.  

Bak (12. 22-01. 20.)

Szerelem: ha Bálint-nap táján őszintén kimutatja a vágyait, és egyértelmű jeleket küld a párjának, akkor az önre jellemző tartózkodás és a rejtett gyönyör ígéretének párosításával hódíthat. Párban él? A társa segít elűzni a Szaturnusz baljós árnyait 16-a magasságában, ehhez azonban le kell dobnia az álarcát, és fel kell tárnia sebezhetőségét.    

Karrier és pénz: jól fontolja meg, kivel milyen megállapodást köt, vásárláskor legyen résen, mert az ön kárára tévedhetnek. Nem ártana gondosan kielemezni, hogy ha valamire vágyik, az mibe fog önnek kerülni. Valószínű, hogy belekap ebbe-abba, ha a pénze gyarapításáról van szó. Befektet egy ingatlanba, plusz munkát vállal, hogy ki tudjon jönni a pénzéből.

Vízöntő (01. 21-02. 19.)

Szerelem: Valentin napján kapcsolatuk megújul, de csak egyetlen programja legyen: valódi meglepetést szerezni a párjának. Próbáljon valami egészen meghökkentő ötlettel előrukkolni, és hurcolja magával kedvenc találkahelyükre. Bombázza őt a héten érzéki üzenetekkel, de a hét közepén szövegelésével is velőtrázó hatást kelthet.  

Karrier és pénz: anyagi tekintetben, karrierterveit illetően a hét elején és végén könnyen elgaloppírozhatja magát. Viszont intuitívvá válik, tudatosan kockázatot vállal, és a kölcsönösen előnyös helyzet elve szerint tárgyal és cselekszik. Egy meglehetősen gátlástalan ismerőse viszont bajba sodorhatja, melyből csak anyagi áldozat árán képes szabadulni.    

Halak (02. 20-03. 20.)

Szerelem: a hét második felében kényeztessék egymást, ahogy akkor tették, amikor összejöttek. Mesélje el partnerének, miről szokott fantáziálni! Még az sem kizárt, hogy neki is vannak hasonló gondolatai! Szexuális kapcsolata tartós lesz, de hűségének kulcsa abban rejlik, hogy gazdasági szükségleteit igényeinek megfelelően elégítsék ki.    

Karrier és pénz: ne húzzon ujjat a hatósággal, de leplezze le a környezetében megbúvó pletykafészkeket! Bármit is ír alá, olvassa el az apró betűs részt! Anyagi sikere 16-a táján abban rejlik, hogy képes közösségként együtt gondolkodni és szövetkezni másokkal. Egyesek viszont csalódást okozhatnak indiszkrét viselkedésükkel, kihasználhatják a nagyvonalúságát.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156551_auto_resized.jpg
origo.hu

Oroszország kemény megtorlásra készül az amerikai döntés után

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27372_resized.jpg?avcount=1713899112
origo.hu

Váratlan hír érkezett Putyinról

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17151614_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Ábel Anita: „Roberto azért szeret, amilyen ember vagyok”

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156802_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Oroszország elkezdte bombázni Oroszországot!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155409_auto_resized.jpg
ripost.hu

Súlyos doppingbotrány, Kapás Bogi olimpiai érmet kaphat utólag

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17153644_auto_resized.jpg
vg.hu

Drága, nem halad és a környezetvédelmi haszna is megkérdőjelezhető – páros lábbal szálltak bele az e-autózásba

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27361_resized.jpg?avcount=1713899112
origo.hu

Szilikon melleivel és millióival dicsekszik Molnár Anikó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17152291_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Ezek a leghatásosabb természetes szerek a levéltetvek ellen

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27354_resized.jpg?avcount=1713899112
origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713899112
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156414_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17150605_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Fényképes bizonyítékot hozott a jövőből egy időutazó

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/S-Xof8J-ele3PmKh94y3uwJQll5dPY69Jn-M9SHcDP8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2U2ZWIxZWRjOWRlMTRhNTZiNWVkYWMyMTJkYzJkYTZk.jpg
Borzasztó

Dráma Bács-Kiskun vármegyében: terhes édesanyjukkal együtt mentették ki a három pici gyermeket

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/z3e30O1hGjk-YN5kqi9M1ktXNtosyE6BFUzaxoPwoNk/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzgyMzczZjg5M2IxODQ3ODE5NzQ4NTJhYTUwNjFjMDY0.jpg
Sokkoló

„Azt hittem, másnapos vagyok” – Viszketés jelezte, hogy rákos lett a fiatal férfi