Aktuális

Homoszexuális zaklatási ügybe keveredett Karácsony jobbkeze, a zuglói jegyző

Bors

Létrehozva: 2019.10.01.

Egy, a nyilvánosság elől mindeddig eltitkolt homoszexuális zaklatási botrány részese Karácsony Gergely fő politikai szövetségese, a zuglói jegyző. Akit maga Gyurcsány menekített a botrány elől Zuglóba! A parkolási botrány gyanús ügyeit Karácsony érdekeinek megfelelően intéző hivatalnok, Dr. Papp Imre, – aki korábban Gyurcsány kormányában belügyi államtitkár volt, – egy homoszexuális zaklatási ügy után került Zuglóba.

Az eset 2016 őszén az Eötvös Loránd Tudományegyetemen történt, ahol Dr. Papp Imre adjunktusként dolgozott a jogi karon, az alkotmányjogi tanszéken. A Riposthoz eljuttatott dokumentumokból, – köztük diákok esetleírása, vélemények, kommentek – kibontakozik, hogy a mai zuglói jegyző ellen egy tanítványa tett bejelentést, „a tanári helyzettel visszaélő magánéleti szituáció”, magyarán zaklatás miatt.

Dr. Papp Imrét a botrány után ejtőernyőzték Zuglóba. A jó elvtárs nem vész el...

Dr. Papp Imre a tanár- diák viszonnyal visszaélve E. Péter másodéves joghallgatónak (teljes nevét személyiségi jogi okok miatt nem írjuk le), tett homoszexuális ajánlatot. E.Péter azonban nem tűrte szótlanul a zaklatást, az egyetem vezetőihez fordult.

A legnagyobb titokban indult hivatalos vizsgálat az ügyben, melynek során a zaklatás ténye bebizonyosodott. Az egyetem vezetői azonban úgy döntöttek, hogy megpróbálják elkerülni a még nagyobb botrányt. Ezért fegyelmi büntetés, rendőrségi feljelentés helyett inkább csendes távozásra kérték fel a nem sokkal később már Karácsony Gergely jegyzőjeként felbukkanó Papp Imrét.

Hiába próbálta azonban az egyetem vezetősége a lehető legdiszkrétebben kezelni a kirobbant botrányt, a diákság körében nagy visszhangot keltett az ügy, több fórumon is vitatták, kommentálták a zaklatást. Sokan megdöbbentek az ELTE jogi karán, amikor az eltávolított tanár hirtelen Karácsony mellett bukkant fel.

A hozzánk eljuttatott hozzászólások többsége szerint Dr. Papp Imre módszereivel általában is „megkeserítette a diákok életét” így hát „érthető okokból lett eltávolítva”.

A tanárok minősítésére szolgáló markmyprofessor.com oldalon akadnak olyanok is, akik a zaklatási ügy ellenére rajongtak érte. De az egyik hozzászólásból az is kiderül, hogy a „pletykák szerint” Dr. Papp Imre gyakran tartott kedvenc hallgatóinak, köztük a zaklatási ügy áldozatának a saját lakásán(!) magán összejöveteleket.

Forrásaink megerősítették, hogy Dr. Papp amúgy is rendszeresen kísérletezett „speciális oktatási módszerekkel”, jelentsen ez bármit is.

A diákok úgy tudják, hogy egy ilyen jól bejáratott „tanári házibulin” került sor a botrányos esetre.

A Ripost hozzájutott egy fotóhoz is, amelyen Dr. Papp Imre – a képen balról a harmadik, – a „kivételezett” diákok között látható, köztük többen is jártak a tanár úr magánlakásán is. Informátoraink szerint ott van a képen a zaklatás áldozata, a Dr. Papp Imrét feljelentő E. Péter is.

A széles körben elterjedt kínos szituáció miatt, ami a diákság körében is nehezen volt kezelhető maga az áldozat, E. Péter is úgy döntött, hogy otthagyja az ELTE jogi karát. Tanulmányait a Pázmány Péter Tudományegyetemen folytatta, itt szerzett diplomát, s a ellenőrzött információi szerint ma már egy nagy nevű nemzetközi jogi iroda munkatársaként dolgozik.

A botrány eltussolásában, s hogy a zaklató nem sokkal később Karácsony Gergely mellett jegyző lett Zuglóban, nyilvánvalóan fontos szerepet játszott Dr. Papp Imre fajsúlyos baloldali politikai múltja. Mégiscsak a Gyurcsány-kormány belügyi államtitkáráról van szó. Az elvtársak nem engedték el a kezét.

Dr. Pappról tudható, hogy Kuncze Gábor személyes belügyminiszteri tanácsadójaként kezdte pályafutását. 2002-ben aztán az új szocialista kormányban már az igazságügyi minisztérium helyettes államtitkára lett, majd Gyurcsány Ferenc a megbízható kádert az igazságügyi és rendészeti minisztérium államtitkárává nevezte ki.

Egyáltalán nem mellékesen, ennek a minisztériumnak a vezetői, köztük Papp Imre viselték a felelősséget a 2006-os tüntetések véres leverésérét, a rendőri brutalitásért. Dr. Papp sokféle titkot őrizhet gondosan azokból az időkből.

Miután 2010-ben a szocialisták elvesztették a választást, Gyurcsányék azonnal gondoskodtak róla és az ELTE jogi karára ejtőernyőzték a régi jó elvtársat, a megbízható rendészeti államtitkárt. Innen kellett aztán – persze a legnagyobb csendben – távoznia a homoszexuális zaklatási botrány után után.

De a jó elvtárs nem maradt sokáig munka nélkül. Gondoskodtak róla. A Gyurcsány-Gyurcsányné klán a legjobbnak látta Karácsony Gergely mellé tenni, jegyzőnek.

Nyilvánvalóan azért, hogy közvetlen közelről ellenőrizhessék az általuk módszeresen lenézett és alkalmatlannak tartott főpolgármester jelöltet. Belelássanak a született lúzer minden kártyájába.

Karácsonyt nem érdekelte a Gyurcsány-káder sajátos múltja. Vagy nem is hallott róla. Egyik jobb, mint a másik.

Persze abban bíztak, hogy soha nem derül fény a homoszexuális zaklatásra, s a kézben tartott, akár zsarolható Dr. Papp szorgalmasan elvégzi a klán által rábízott feladatot.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156624_auto_resized.jpg
origo.hu

Amerikai hírszerzők szerint Ukrajna összeomlásával lesz vége a háborúnak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27376_resized.jpg?avcount=1713913217
origo.hu

Egyre többen halnak meg szex közben, és már kezdik sejteni, miért

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17150605_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Fényképes bizonyítékot hozott a jövőből egy időutazó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155535_auto_resized.png
hirtv.hu

Karácsony elmondása szerint nem foglalkozik olyan apróságokkal, mint a valóság

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156848_auto_resized.jpg
ripost.hu

Kőkemény helyesírási teszt: ha ezt hibátlanul kitöltöd, az emberek 1 százalékához tartozol

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155700_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Megállította a rendőr gyorshajtás miatt, de arra senki nem számított, hogy sürgős beavatkozásra lesz szükség

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27374_resized.jpg?avcount=1713913217
origo.hu

Fejjel lefelé mutogatja a hatalmas melleit Sydney Sweeney - fotók

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17109512_auto_resized.jpg
lakaskultura.hu

Modern városi milliő a 13. kerületben: skandináv stílus, retróval fűszerezve

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27354_resized.jpg?avcount=1713913217
origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713913217
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155867_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megint lecsapott a Nyerő Páros átka, szakított a magyar műsorvezető és menyasszonya

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17147642_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Ilyen helyzetben pofont kapni..." - Kökény Dani menedzsere az internetről értesült, hogy az énekes dobta őt

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/S-Xof8J-ele3PmKh94y3uwJQll5dPY69Jn-M9SHcDP8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2U2ZWIxZWRjOWRlMTRhNTZiNWVkYWMyMTJkYzJkYTZk.jpg
Borzasztó

Dráma Bács-Kiskun vármegyében: terhes édesanyjukkal együtt mentették ki a három pici gyermeket

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/z3e30O1hGjk-YN5kqi9M1ktXNtosyE6BFUzaxoPwoNk/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzgyMzczZjg5M2IxODQ3ODE5NzQ4NTJhYTUwNjFjMDY0.jpg
Sokkoló

„Azt hittem, másnapos vagyok” – Viszketés jelezte, hogy rákos lett a fiatal férfi