Holttest Lajcsi birtokánál: halála után kapott szerelmes üzenetet férjétől Barbi

Hátborzongató: a férj, akit a rendőrség gyilkossággal gyanúsít, szerelmes üzenetet küldött az áldozatnak, feleségének... Talán megbánásból?
Hátborzongató: a férj, akit a rendőrség gyilkossággal gyanúsít, szerelmes üzenetet küldött az áldozatnak, feleségének... Talán megbánásból?

Alig egy nappal, hogy nôi holttestet találtak Lajcsi birtokánál, a rendőrök előállították a gyilkosság gyanúsítottját. B. Barbara férjét, a 45 éves tatabányai B. Róbertet a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya őrizetbe is vette és kezdeményezte az előzetes letartóztatását.

Mint arról a Bors elsőként beszámolt, 2015. december 30-án női holttestre bukkantak Boldogasszonypuszta határában, nem messze Lagzi Lajcsi birtokától. A gyilkosság oka egyenlőre ismeretlen, de a gyilkos és áldozata viszonyáról sokat elárul a házaspár férfi tagjának a Facebook-oldala. Barbara eltűnését tavaly de­cember 14-én jelentették. A férj december negyedikén azt írta ki az oldalára: „Nem tudom, merre jársz, vajon gondolsz-e rám, de... boldog névnapot kívánok.” Majd december 15-én délután közzétett egy négyperces szerelmes kisfilmet, melyet a feleségének dedikált. „Barbikának” ez az első szó ami felvillan a videóban, majd ezt követi az egykori szerelmespár boldog perceit megörökítő fotók sokasága.

Hátborzongató látvány főleg akkor, ha beigazolódik a rendőrség feltevése, és tényleg a férj ölte meg a feleségét.