Holtan került elő a másik eltűnt is Vivien falujában

A rendőrség a hétvégén egy újabb eltűnt ember holttestére bukkant Kakucs környékén. Ebben az aprócska faluban gyilkolták meg M. Vivient is. A környéken egyre több a rejtélyes ügy.
A rendőrség a hétvégén egy újabb eltűnt ember holttestére bukkant Kakucs környékén. Ebben az aprócska faluban gyilkolták meg M. Vivient is. A környéken egyre több a rejtélyes ügy.

A Bors elsőként számolt be róla a hétvégén, hogy a kakucsiakat M. Vivien meggyilkolása kapcsán egy újabb eltűnés foglalkoztatja. T. Tibornak még január 5-én veszett nyoma, ügye pedig Vivien holttestének előkerülése kapcsán új színt kapott.

A faluban azt suttogták, hogy a két eset összefügghet. Sokan azt is tudni vélték, hogy Tibor a Vivien meggyilkolásával gyanúsított K. Bálint nagyapjának tanyáján dolgozott eltűnése előtt. Bálint a tanyához tartozó erdőben rejtette el szerelme holttestét. Az már a legelején kiderült, hogy a 40 éves T. Tibornak semmi köze nincs Bálint családjához. Eddig csupán annyit lehetett róla tudni, hogy eltűnése napján Kakucs és Inárcs közt az M5-ös autópályánál látták, egyesek gyalogosan, mások egy furgonban.

A rendőrség március 19-én (szombaton) megtalálta Kakucs környékén a január óta eltűntként keresett férfi holttestét. Idegenkezűségre, gyilkosságra vagy más bűncselekményre utaló jelet nem találtunk, közigazgatási eljárásban folyik a vizsgálat – tájékoztatta a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a Borsot. Információink szerint Tibor holtteste már régóta a Kakucs Ring közelében feküdhetett, szombaton egy kutyasétáltató bukkant rá. A Bors aznap írt a férfi eltűnéséről.

Sokan Tibor adósságairól, esetleges öngyilkosságáról beszélnek a faluban, de mások ezt határozottan tagadják. Az mindenesetre rettegéssel tölti el az alig háromezer lelkes települést, hogy rövid időn belül két, korábban eltűntként keresett ember holtteste került elő Kakucson.

– Az emberek mindenfélét beszélnek, már senki sem tudja, mi az igazság, mindenesetre a rejtélyek mindenkit felizgatnak. Nagy a nyugtalanság most a faluban – mondja egy helybeli.

Olyannyira nagy a bizonytalanság, hogy sok „kakucsi legenda” is kering. Ilyen volt az, ami szerint Vivien gyilkosa, K. Bálint már korábban is ölhetett. Eszerint Inárcson verekedett össze valakivel, aki később a kórházban belehalt a sérüléseibe. A rendőrség a Borsnak többször is határozottan cáfolta ezt. Ahogy azt a feltételezést is, hogy Bálint nagyapjának telkén egy újabb holttestet keresnek.

Annyi biztos, hogy Vivient ma (szerdán) eltemetik, ez után talán kissé megnyugodnak a kedélyek a faluban.