Hírességek prostija vagyok – sorozat 3. rész

Már nem kezdeném újra. Tönkreteszi a lelked. Szeretethiányom van. Havi egymilliót teszek zsebre, de milyen áron. Ki akarok szállni ebből az egész beteg világból!
Már nem kezdeném újra. Tönkreteszi a lelked. Szeretethiányom van. Havi egymilliót teszek zsebre, de milyen áron. Ki akarok szállni ebből az egész beteg világból!

Kérhetnék egy óráért százezret is, de minek? Van néhány ilyen lány, de nincs is rájuk itthon kereslet. Én csak húszat kérek, ha pedig címre megyek, harmincat, plusz a taxi. Csak azon az oldalon, ahol én is hirdetek, naponta legalább hat-hét új „hús” tűnik fel. Rengeteg lány csinálja már ezt. Sok külföldi törzsvendégem is van, ír, dán, kanadai, német és brit. A hazaiak közül is egyre többen fizetnek inkább magasabb óradíjat, mert félnek a betegségektől. Én óvatos vagyok. A nőgyógyászom tudja, hogy mivel foglalkozom, rendszeresen járok hozzá és különféle vizsgálatokra is elküld. Havonta összejön általában egymillió forint. Ennek a fele mindig megy a bankba. A többi kell a megélhetésre, a hitelekre és a gyerekeimnek is spórolok az önálló életre. A legtöbb pénzt két izraelitől kaptam eddig. Néhány órára 620 ezret fizettek.

Gabi nem titkolja, bizony néha félve megy egy-egy címre. Arab, török, vagy fekete vendéget nem fogad. Nem a származásuk, hanem a szexkultúrájuk miatt. Ha hozzá jön új kuncsaft, csak olyan időpontra beszél meg találkát, ha egy másik lány is a lakásban van. Kivéve a törzsvendégeket.

– Néhány hónapja megérkeztem egy Üllői úti címre, ahol egy angolul nagyon jól beszélő, arab külsejű férfi fogadott. Egy órát fizetett. Már túl voltunk mindenen, szerettem volna eljönni, de közölte, hogy nem találja a kulcsot. Két óra elteltével pánikba estem és belerúgtam az üveg szobaajtóba. Mivel mezítláb voltam, dőlt a vér, össze is kellett varrni a lábam, de érdekes módon azonnal megtalálta a kulcsot – idézi fel a szörnyű pillanatot Gabi.

Néha persze ő is besokall.

– Nincs két egyforma nap. Van, amikor annyira utálom ezt az egészet, hogy nem is megyek dolgozni. Megőrjítene, ha valaki hozzám érne vagy a nyála csorogna a nyakamon. Másnap aztán lehet, hogy hárman vagy akár nyolcan is jönnek hozzám. Sokszor irigykedve mondják a lányok, hogy milyen jó nekem, hogy nincsenek nagy igényeim. Én nem szórom a pénzt.

(Folytatjuk)

4. rész: Év végén kiszállok ebből a fertőből, és tanulni fogok

© Fotó: Thinkstock (Illusztráció)