Hírességek prostija vagyok – sorozat 2. rész

Már nem kezdeném újra. Tönkreteszi a lelked. Szeretethiányom van. Havi egymilliót teszek zsebre, de milyen áron. Ki akarok szállni ebből az egész beteg világból!
Már nem kezdeném újra. Tönkreteszi a lelked. Szeretethiányom van. Havi egymilliót teszek zsebre, de milyen áron. Ki akarok szállni ebből az egész beteg világból!

A perverzek, a különféle fétisek rabjai köztünk járnak. Mosolyognak ránk a tévéből, hevesen érvelnek a Parlamentben, sőt ítéletet hoznak a bíróságon. Gabi szerint az emberek nem is gondolnák, hogy mi tör ki ezekből az eltévelyedett pasikból, amikor leszáll az est, és útjára tör belőlük a beteges vágy.

– Nagyon sok az ismert, híres ember a kuncsaftjaim között. Egyesek masszívan isznak, de még többen rabjai a ko­kainnak. Köztük parlamenti képviselők, televíziósok – állítja Gabi.

– Az egyik törzsvendégemet rendszeresen láthatjuk műsorvezetőként. Tavaly nyáron egy medencés partit rendezett, több lánynak. Végül négyen maradtunk egész éjszakára. Beteges dolgai vannak. A plüsszsiráfját mindig úgy kell fordítani, hogy az lássa a szeretkezésünket. Az­óta már többször voltam vele, hozzám is jött lakásra, de a zsiráfot akkor is hozta. Egy ismertebb bíróhoz is járok. Az ő arcát még soha nem láttam az aktus során. Amikor megérkezem, a felesége fogad, aki beköti a szemem. Ő is beszáll általában harmadiknak, mert szereti a nőket. Egy politikus is a törzsvendégem. Vele a Várban, egy kis lakásban találkozom. Amúgy családos ember. Igazából nem érdekli az óradíj. Iszik és masszívan drogozik. Amikor végzünk, mindig sofőr jön érte. Előfordult, hogy háromszázezret kaptam tőle két órára. Persze vannak vicces kuncsaftok is. Például az ötvenes, elegáns férfi. Az a szokása, hogy magyar nótára tanítja a lányokat. Miközben csinálja, egyre gyorsabb ütemben énekli a Már minálunk babám című dalt. Néha tényleg olyan, mintha egy film szereplője lennék. És ez nem vígjáték, tragédia…

© Fotó: Thinstock (Illusztráció)

(Folytatjuk)

3. rész: Bezárta az ajtót, és nem engedett ki a lakásból

© Fotó: Thinstock (Illusztráció)

4. rész: Év végén kiszállok ebbôl a fertőből, és tanulni kezdek

az ajtót,
és nem engedett ki
a lakásból