Hiába szabadultak, utána is csak szívtak a magyar, börtönviselt celebek

Kilenc év börtön után ott folytatja életét O.J. Simpson, ahol abbahagyta. A rácsok mögül egy gyönyörű, 463 millió forint értékű villába költözött. A hatalmas kastélyben öt hálószoba, öt fürdőszoba, valamint egy hatalmas medence is található. A ház mellett golfpályát alakítottak ki, hogy ki se kelljen mozdulni, ha az ember egy kis szórakozásra vágyik. Megnéztük, ehhez képest mi várt a börtönviselt magyar hírességekre a szabadulásuk után.

Zalatnay Cini (szabadult: 2006. október)

Egy 30 millió forintra becsült tárnoki ingatlanba költözött, és első napjai leginkább a külseje rendbehozatalával töltötte. Kivetette a szilikont a melleiből, mert gerincferdülést kapott. Haját újrafestette és kiegyenesíttette, ruhatárát teljesen átrendezte. Aztán újra fellépésekre járt, de mint nyilatkozta, a korábbi havi tizenöt helyett örült, ha hétvégenként összejött egy buli. Ez pedig csak a mindennapi megélhetésre elég.

Ambrus »Viszkis« Attila (2012. január)

A majdnem harminc bankot, takarékszövetkezetet, utazási irodát és postát kirabolt bűnöző 13 év után szabadult a börtönből, ahol diplomát szerzett és kitanulta a fazekas mesterséget. Nemrég azt mondta, szabadulása utáni hónapokban nehéz volt kibírnia, hogy ne kövessen el semmilyen bűnt. Ma viszont csendes környezetben, nyugodtan, boldog párkapcsolatban él, és szakmájában dolgozik meg a pénzért.

Stohl András (2012. március)

Menyasszonya, Ancsika vitte haza a börtönből, de még a szabadulása napján hajnalig mulatott. Ezután sokáig a háttérben maradt, és minden idejét családjával töltötte. Aztán szép lassan visszatért a színházba, tévés pihentetése pedig 2015. novemberében a Válótársakban alakított főszerepével tört meg. Azonban tavaly elköltözött otthonról, év elején pedig hivatalosan is elváltak második feleségével. Manapság a színházon kívül a TV2 Sztárban Sztárjában zsűrizik.

Hunvald György (2014. július)

A korábbi hetedik kerületi polgármester felesége születésnapján szabadult, és első napját azzal töltötte, hogy négy gyermekével egy kerülettakarító megmozduláson vett részt. Eltiltása a közügyektől tavaly járt le, közben joghallgató lett. Egy ügyvezetői álláshoz pedig szüksége lett volna erkölcsi bizonyítványra, amit nem kapott meg. Az ügyben pert indított, amit megnyert.

Damu Roland (2015. április)

A börtönévei alatt feleségül vett párjához, Edinához költözött, akitől született egy lánya. De viszonyuk megromlott és az alkoholbetegséggel küzdő édesanyától a kicsit elvették, nagynénje lett a gyámja. Damu állítólag ezután színészházban lakott, de januárban már azt nyilatkozta, új párjával boldogságban élnek együtt és van munkája is, három színdarabban játszik és szinkronizál.

Stadler József (2016. február)

A vállalkozót első útja Akasztóra vezette szabadulóbulijára. Tele volt tervekkel, szerb üzletfelekkel tárgyalt, aztán kiderült: korábban diagnosztizált hasnyálmirigy-betegsége gyógyíthatatlan. Szabadulása után pár héttel azt nyilatkozta, anyagiakban sem dúskál. Csupán a nyugdíjból él, ami eleve nem egy fényes összeg, de egy részét letiltotta az adóhatóság. Márciusban csalás és hamisítás miatt újabb öt év börtönre ítélték, az ítélet nem jogerős.