Aktuális

Heti horoszkóp: esélyünk lesz megújulni

Bors

Létrehozva: 2015.09.07.

Újrakezdés, a régi lezárása, fejlődés - ezek jellemzik a következő hetet. Az eddigi tapasztalatok most hasznunkra válnak, legyenek azok jók vagy rosszak, profitálunk belőlük. Demeter Mónika asztrológus írta le, mire számíthatunk.

KOS

PÉNZ: igen sikeres hét vár önre, és szerencsés esetben egy nagyobb összeg érkezhet számlájára, különösen ha van elmaradt kifizetése. Egy baráti kölcsön is megadásra kerülhet.
MUNKA: a hét közepére elszállhat munkakedve, mert unalmasnak találja feladatait. Azonban nem érdemes halogatni a kötelességeit, mert kicsúszhat a határidőből!
ÉRZELMI ÉLET: a magányos lelkek esélyt kapnak a szerelemre. Ne féljen közeledni a másikhoz, és az ébredező érzései se ijesszék meg! Ez lehet, hogy más lesz, mint amit eddig tapasztalt.
HOLDHOROSZKÓP: az otthon, a gyermekek, a vállalkozás és a munka területén állomásozik az éji világító. Így ezekre a területekre érdemes fókuszálni.

BIKA

PÉNZ: tárgyalásai során könnyedén kézben tudja tartani a vezérfonalat, de a másik félnek is helyén van az esze! Az alkalmazottak egy kisebb pluszpénzre számíthatnak.
MUNKA: felettesei, vagy beosztottjai nagyon kedvelik önt, és minden újító ötleteire nyitottak lesznek. Aki vállalkozását vezeti, két új megkeresése lehet, amiből az egyik biztos.
ÉRZELMI ÉLET: a társtalan lelkek esélyt kapnak Ámortól. Akik szakítottak és még tart a szerelem, most kibékülhetnek, ha nem tudnak egymás nélkül élni.
HOLDHOROSZKÓP: a rokonok, a család és a gyermekek lehetnek a legfontosabbak ezen a héten, mivel ezeket a területeket öleli fel égi útjával a Hold.

IKREK

PÉNZ: aki az elmúlt napokban nem jutott plusz pénzhez, a heti állások még lehetőséget kínálnak. A vállalkozóknak új üzletük lehet, de ha teheti kérjen előre részletet!
MUNKA: ha a hét közepén bármilyen lehetőséget kap, ne élje bele magát, mert az ajánlattevő visszavonhatja ígéretét, vagy nem tartja meg azt. A kiszemelt pozíciót is másnak ítélhetik oda.
ÉRZELMI ÉLET: a szerelmesek a héten összevitatkozhatnak, mert nehezen tudják összehangolni elfoglaltságaikat. A házasságokban is nézeteltérés adhat okot a konfliktusra.
HOLDHOROSZKÓP: a pénz, a bevételek az üzleti és hivatalos ügyek, majd a család, otthon területén tartózkodik a Hold.

RÁK

PÉNZ: egy nagyszerű üzletet köthet, ami bevételhez juttatja. Ám ennek meglesz a helye, mert kiadásra számíthat, amit otthonára, vagy családjára kell költenie.
MUNKA: lesz, akit felkérnek egy magasabb pozícióra, ami igen váratlanul érheti, de új felettes is érkezhet. A vállalkozóknak egy rendkívüli lehetőségük adódhat, amivel érdemes élni!
ÉRZELMI ÉLET: a társtalanok felé egy új szerelem közelít. Ne ijedjen meg az esetleges heves érzelmektől! Az együtt élők köreiben a hét közepén átmeneti súrlódás lehetséges.
HOLDHOROSZKÓP: a személyes énjéért, a pénzügyekért, a hivatalos elintéznivalókért és az otthonáért tehet a legtöbbet a héten.

OROSZLÁN

PÉNZ: egy kiadása lehet, amit valószínűleg otthonára kénytelen költeni. Ezt tetézi, hogy vásárlási kedve is fokozott. Viszont bevétel érkezése is kilátásban van, így kiegyenlítődhet.
MUNKA: a munkakedve a hét közepére elhagyhatja, de ne halogassa teendőit, mert így könnyen fogást találnak önön. Ráadásul egyik kollégájával is konfliktusba kerülhet.
ÉRZELMI ÉLET: ne féljen kinyilvánítani a párja iránti érzelmeket! Keressenek módot a közös kikapcsolódásra és a meghitt együttlétekre, ne sajnálják az időt egymástól!
HOLDHOROSZKÓP: a héten a pihenésért, az önmagára fordítható idő kihasználásáért, majd az anyagiakért a legelőnyösebb tenni.

SZŰZ

PÉNZ: aki tárgyalóasztal mellé ül, összpontosítson erősen, mert egy apróbb figyelmetlenség pénzforrása elapadásához vezethet. Egy várt munkahelyi juttatás töredékében érkezhet csak meg.
MUNKA: egy kedvező lehetőség adódhat a munka frontján. Az álláskeresőket siker várja, sőt, akár új helyét is elfoglalhatja a héten. A vállalkozók két új üzletet remélhetnek.
ÉRZELMI ÉLET: a szerelmespárok és a házasok köreiben néhányan hangot adnak elégedetlenségüknek. Mindenképpen beszéljék meg, és próbáljanak engedményeket tenni!
HOLDHOROSZKÓP: a kikapcsolás, a barátok, majd a jól megérdemelt elvonultság, végül a személyes én területeit járja be a Hold.

MÉRLEG

PÉNZ: egy jelentősebb kiadása lehet, ami lehet valamilyen tanulmány, vagy utazás költsége. Viszont a jelek szerint lesz miből finanszírozni, mert egy nagyobb összeget remélhet.
MUNKA: túl nagy fordulatokra a héten ne számítson. Az álláskeresőket is türelemre intik a csillagok. Azonban a cégtulajok legyenek éberek, mert egy remek lehetőséggel találkozhatnak!
ÉRZELMI ÉLET: a héten sokan esnek a szerelem hálójába, és nem isk ívánnak menekülni ebből a helyzetből! A régebbi kapcsolatok pedig szorosabbá válnak, akár egy házasság útján.
HOLDHOROSZKÓP: a hivatást a jóindulatú patrónusok és a barátok után a kikapcsolódás követi, majd a pihenés.

SKORPIÓ

PÉNZ: ahol jutalmat osztanak, ott a főnök tolla vastagon fog, de lehet, hogy a kifizetés csúszik egy keveset. Az üzleti döntéseket érdemes még a hét elején meghoznia!
MUNKA: váratlan, de kedvező változás állhat be munkahelyén. A munkát keresők sikerrel pályázhatnak egy új állásra, sőt lesz, aki a héten már új helyén kezd.
ÉRZELMI ÉLET: sokan egy új szerelem mámorában égnek, mely a napokban szövődött. Több szerelmes is a közös fedél mellett dönt. A házasságok többségében béke várható.
HOLDHOROSZKÓP: a tanulmányok területéről a karrier felé vándorol a Hold, majd a kikapcsolódás és a társas kapcsolatok területén zárja le heti útját.

NYILAS

PÉNZ: kiadásra is lehet számítani, ám szerencsére egy tervezett üzlet kivételesen jól sikerül, így még tartalékra is futja. A vállalkozók egy igen reményteli megállapodást köthetnek.
MUNKA: egy kisebb, de plusz feladattal bízhatják meg. Azonban legyen óvatos, mert ellenségei cselszövést tervezgethetnek! A cégüket üzemeltetők egy nagyszerű üzletre esélyesek.
ÉRZELMI ÉLET: néhányan úgy érezhetik, hogy unalom köszöntött együttélésükbe, most kifejezetten serkentőleg hat egy családi vita, mert megtöri ezt a monotóniát.
HOLDHOROSZKÓP: a Hold a más pénze, a nagyobb anyagi haszon területén kezd, majd az utazások területe és a hivatás következik.

BAK

PÉNZ: szerencsés esetben egy nagyobb összeg kerülhet birtokába, ami származhat egy sikeres ingatlaneladásból is, vagy valamilyen plusz juttatás formájában.
MUNKA: a munkahelyi légkör nem éppen ideális, szerdán robbanhat az időzített bomba, egy kisebb átszervezés miatt, vagy valamilyen kedvezmény megvonása okán.
ÉRZELMI ÉLET: a magányosok új ismeretséget köthetnek, de ez még nem szerelem. Néhány szerelmes, konfliktusba kerül és nem igazán tudják eldönteni, hogy képesek e megoldani az ellentétet.
HOLDHOROSZKÓP: a párkapcsolatért, a banki és hitelügyekért, a nagyobb vagyonért, a tanulmányokért, valamint az utazásért érdemes tenni a héten.

VÍZÖNTŐ

PÉNZ: ha egy adásvételben érdekelt, azt célszerű a hét első felére időzíteni és mindketten elégedettek lehetnek. A vállalkozóknak egy rendkívüli üzleti lehetőségük adódhat.
MUNKA: akit felkértek egy felelősségteljes munkakörre, elfoglalhatja azt, de lehet, hogy a hír váratlanul éri, és egyik napról a másikra irányítói feladatokat láthat el.
ÉRZELMI ÉLET: az együtt élők többségénél minden a legnagyobb rendben, de a szerelmi kapcsolatokban gyakoriak a nézeteltérések, amit a partner rokonai tovább szíthatnak.
HOLDHOROSZKÓP: a munka, a társkapcsolat, és a más révén szerzett nagyobb haszon területén keresztül járja be heti útját a Hold.

HALAK

PÉNZ: egy váratlan bevétel igencsak megörvendeztetheti, ez lehet egy munkahelyi plusz is. A vállalkozók két új megbízást kaphatnak, de az egyik meghiúsulhat.
MUNKA: a héten a kihívások felpezsdítik, olyannyira, hogy egy állásváltoztatást is fontolóra vesz, de valószínűleg marad, mivel ajánlhatnak egy jövedelmezőbb munkakört.
ÉRZELMI ÉLET: a szerelmesek konfliktusba kerülnek, és nem igazán tudják eldönteni, hogy képesek e megoldani a felmerült problémát. Próbálják meg elsimítani a nézeteltérést!
HOLDHOROSZKÓP: a vállalkozás, a munkahely és a társkapcsolat lehet jelentős ezen a héten. Ezeken a területeken tehet a legtöbbet önmagáért.

Balázs Pali: megküzdöttem a sikerért

Korábban nem nagyon érdekeltek a horoszkópok, de az utóbbi időben, ha kezembe akad ilyesmi, rá szoktam nézni, ám betegesen nem követem – mondta Balázs Pali.

– Szinte száz százalékosan Oroszlán vagyok. Tizenkilenc évesen álmodtam egy nagyot, és utána tudatosan készültem az előadói pályára. Huszonegy éves koromtól már csak ezzel foglalkozom. Minden sikerért tíz körömmel megküzdöttem. Tizenkilenc éve vagyok szólóénekes. Az, hogy tudok bánni a közönséggel, egy adottság, ami nélkül egy előadó hosszú távon nem lehet sikeres. A zenekarom tagjai tudják, hogy az ő törekvéseiket is figyelembe veszem, és nem szégyellem kimutatni a szimpátiámat feléjük. Számomra színpadi siker jelenti az elismerést. Ettől lesznek a hétköznapok vidámak és napfényesek. Kell az állandó pozitív visszajelzés a közönségtől. Persze Oroszlánként fontos a családi élet is. A béke és a harmónia ugyanúgy lényeges most is, ahogy az én gyerekkoromban a szüleimmel élve megtapasztaltam. Nálunk nem volt otthon hangos szó, alkoholosan soha nem láttam az édesapámat. A gyerekemet is e szerint nevelem, és kedvenc szerzeményem az a dal, amit a tizenkét éves fiamnak írtam Fénylő csillag címmel. Nem vágyom luxusra, extra dolgokra. A zöld és a víz itthon is megvan, azért nem kell külföldre utazni.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157147_auto_resized.jpg
origo.hu

Imádnivaló videón mutatta meg kisfiát Dér Heni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27430_resized.jpg?avcount=1714044312
origo.hu

Elképesztő fotók kerültek elő Szandi múltjából

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161869_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Itt vannak a kormány legújabb bejelentései: csökkenteni kell a benzin árát

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160800_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Rafael Nadal ellen játszik: megdöbbent az Alcaraz útján járó csodagyerek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17151314_auto_resized.jpg
ripost.hu

Megható vallomást tett gyermeke édesanyjáról Curtis

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17153686_auto_resized.jpg
vg.hu

Videó: kétszer is landolt Magyarországon a világ legnagyobb repülőgépe – rejtélyes katonai szállítmányt hozhatott

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27428_resized.jpg?avcount=1714044312
origo.hu

Marics Peti félmilliót bukott egyetlen este

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158702_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Csodaszer a konyhából, ami ragyogó tisztává varázsolja a zuhanykabin üvegfelületét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159641_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Házasság első látásra: Andris más feleségének vallott szerelmet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158943_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Mindenben jól néz ki" - Palvin Barbi megőrjíti rajongóit

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159399_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Sokkot kapott a pár attól, ami a padló alól előkerült a felújításon

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/8T0uVewCsVwJWJCQOxKBx7YXTWQ4ev5X-rlmd0xBvv0/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2VmZjRlY2I3ZWQzNzRhZWY5OWNkOGI1NjVkYmU1ZWVh.jpg
Voks

Szentkirályi Alexandra: Panaszkodás helyett dolgozni kellene!

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/nz7XLW7U0bQVE-kX7_3O0zg0sgGAUvhmONik8EyGr7k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2M0MWMxMzYwNzMyNTQwM2NhZmNkNzZkMDBlMmFiZWUz.jpg
CPAC Hungary

Orbán Viktor: Magyarország nem csak túlél, hanem győz újra és újra